Dec 23, 2010

kenapa???!!!!!

salam.. da pukul 2 pm, tp kat luar mcm pukul 10 pg.. kenapakah? hujan yang mencurah2 ke bumi kuala berang ni tanpa henti...sejok kot!! syok tido!! hehehe...zzZZzzZZzz.. oh maaf, terlelap seketika.. hahahh.. tibe2 tepancul satu soalan di benak pemikiran ku ini... kenapa?? kenapa??

kenapa ape?? cakap je la!! hahahaha... oke2.. kenapa tatkala cuti sem ku yg hanya berbaki lebeh kurang 10 hari je ni lagi, baru la macam2 benda nk buat?? kenapa?? kenapa la da nk abes cuti ni, my mom nk cat umah? kenapa time nk abes cuti ni, baru gatal2 nk buat biskut(kali ke 2..yawww!!) kenapa ekat nk abes cuti ni, baru nk ade gathering?? kenapa!!!

hahaha.. selalu kot mcm tu.. sepanjang2 cuti tu! (xdek la pnjang sgt powm... sebulan je) x dek benda nk buat? so i will end up dgn.. makan..tido..makan..tido..makan lagi.. makan.. tido.. dan terus tido?? huhuh.. ya ampon!! naik 5 kilo.. kaw bayang kan la!! betapa hebat nye pertapaan ku kat umah!!! opss, skang da turun balik ye kepada berat asal.. nyiahahahahaha...

owh.. sy ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI JADI buat kakak tersayang!!! ila lala!! gitu la kaw! name nk glame jek!! hahahaha.. semoga panjan umor, murah rezeki n di permudahkan segala urusan!! hoyeh!!! leb u sis!!! =)




by the way, 26 hb ni ade gathering blogger terengganu.. so mcm nak pegi.. hehehe.. sape2 yg berminat jom la... x kesah la dari terenganu atau tak.. kalau ngah bercuti kat gannu ke, jom la singgah... or sape2 nk join.. join je.. jom2!! ley pusing2 terengganu.. makang ikang dalang pinggang.. hehehehe.. nk tau lebih lanjut..
[ klik sini]



k la.. sini je kot kali ni.. hehehe.. nk siap-siap ape yg patot..heheeh.. tata you olls!!! wink2!!



14 comments:

  1. Nanti xmo pos kat biskut2 tu mai umah aku? HEHE..
    btw, happy birtday kepada Kak Ila Lala.. ;)

    ReplyDelete
  2. zwan sabri: hahahahha.. bole2.. insyaallah.. =D by the way, thanx..

    ReplyDelete
  3. biskut anda sedap!!

    wah..bestnye gathering2 nie...huhuhu

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/love-u.html

    ReplyDelete
  4. happy beday kakak!!
    oit g la gathering tu, tak jeles ponn!!!
    wahahahaa

    ReplyDelete
  5. jaga2 sikit xmau nanti 6 line kelihatan di perut anda

    org semua nak 6 pax je

    hahaha
    ;p

    ReplyDelete
  6. haha..kite senaseb lah afiq..time nak baleq ney la mak akuh ajak cat ghumah and bake cakes....*sigh*

    ReplyDelete
  7. @daniel adie: hahahaha.. nk lagi beskot? hahaha.. nk join gathering? jom2!! hehee

    ReplyDelete
  8. mera zati: bagi pihak kakak saye.. mekasehhh!! alaa.. ko nk g kat gathering tu? hahaha

    ReplyDelete
  9. mr.syazwan: erk!! tamao2!! hahaha.. nk 6 pax.. hahaha(berangan)

    ReplyDelete
  10. farah hanim: haiipp!! anak dara mane ley bgn lmbat2.. hehe teruna xpe.. ngaaa..

    ReplyDelete
  11. Amalina Sulaiman: kan?? pastu mula la ras x cukop masa.. hahahha.. kejar itu ini.. hahaha

    ReplyDelete
  12. wahaha 5 kg tu..xpa, dah belajar nanti turun balik

    ReplyDelete
  13. terima kaseh adik ku..and terima kasih pd yg wish tu =)

    ReplyDelete