Dec 31, 2010

selamat tinggal sayang...

salam.. hye sume.. erm.. lagi beberapa jam je kite sume nk melangkah ke tahun baru.. tahun 2011.. masih2 sibuk wish selamat tahun baru.. x caye, bukak je fb korang.. hehehe.. mesti ramai kan.. haaa.. yang buat azam baru pon ramai gak.. da sinonim, masuk tahun baru, mesti ada azam baru.. kan? 

tapi, sebelum kita ke tahun baru, tak salah rasanya kalau kite imbau sekejap ape yang berlaku pada kita pada tahun ini.. pahit manis yang kita lalui.. well, afiq razak pon ade jugak peristiwa2 yg berlaku sepanjang tahun 2010.. walaupon kisah hidup Afiq Razak tak semenarik hidup orang lain, ak tetap bersyukur dengan ape yg aku dapat...

2010...
ak mula mengenal diri ini..
apa kemampuan ku..
apa kemahuan ku...

2010
mengajar ak tentang hidup
buat ak tersenyum..
buat ak menagis..

ak keliru di permulaan...
di pertengahan ak mula mengatur langkah
di akhirnya ak gembira,,

selamat tinggal 2010
moga 2011 memberi sebuah harapan baru,..

so, untuk tahun 2011, ak harap, ak dapat perbaiki hidup ak ni...  mudah-mudahan semakin matang dalam mengambil keputusan.. paling penting, ak tak nak lagi dibelengu emosi sendiri... ak nak 2011 memberikan sesuatu yang positif dalam hidup..

dengan ini, DeaR AfiQ mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka2 yang sudi tuk baca blog ni.. uhuhuh.. insyaallah ak akan perbaiki blog ni.. andai ade terkasar bahasa, terlanjur bicara, maaf kan ye. =) kite buka lembar baru dengan senyuman...

Dec 30, 2010

Suara mu tetap ku puja!!

salam.. firstly, nk laung kuat2!! TAHNIAH MALAYSIA!!!!! yeah!!  walau kalah dibumi indonesia, dikau tetap juara!!! heheheheh.. memang respek giler la kat pemain2 malaysia malam ni.. paling best, gol yg dijaringkan oleh malaysia malam tadi, sangat bergaya!! cantik kott!! hahahaha..

tapi! ade lagi satu benda penting kalau korang tgk bola kat tv tu.. kalau x dek benda ni, mesti rasa kosong jek.. haaa... cube teka.. hahahaha.. tak lain tak bukan, mesti la pengulas sukan tu sendirik! yes! betol x? betol kan? cube korang tgk bola, or pape je sukan tp korang mute kan volume die.. tak ke korang rasa mcm lam gua? sunyi jep.. hahaha..

kalau bab ni, x lain x bukan.. sape lagi pengulas sukan yg terbaik.. Hasbullah Awang la kan.. x dek tandingan lagi skang ni.. da lame kot die jd pengulas sukan.. fiq kecik2 da dgr suara dia kat tv.. x bole di nafikan lagi, suara die, memang sgt sedap.. hahaha.. ntah la, bile dgr pengulas lain, mcm x kene.. x mesra kata org suara dia tu.. hahaha.. antara trademark die.. mengelecek disitu , terus membawa dan dan dan GOOOOOALLLLL 

 

 tu je tuk kali ni,  tahniah buat rakyat malaysia lagi skali!! hoyehh!! malaysia boleh!!! huhuh..

p/s: esok balik kl.. mok..dok puah lagi duk dumoh!! hahaaha

Dec 29, 2010

Jalinan dua Jiwa

salam.. hye sume.. hehehe.. firstly, fiq nk ucapkan tahniah buat my older brother, Aizudin Razak n his fiancee kak Zack atas pertunangan diorang pada 25/12/2010.. org duk raya kismes, die g bertunang lak!! hahaha.. itu la name nye rejeki!! kan? hahaha.. walaupon fiq x dpt hadir pada majlis tu, sebab due to some problem, tp kemeriahan tetap terasa! ahahahaha...  mesti kaw gelak kan dean masa baca ni.. hahahaha.. ni kire hadiah pertunangan mu la ni... bole? hiyahhh!! hahahaha.. jom2 kite tgk sekitar majils berlangsung.. (gile skema ayat!!)




 hantaran pihak lelaki.. my older sis yg buat.. huhuh.. cantek!

 ni lak hantaran belah pihak pompuan.. cantik jugak!!


 cincin sape lagi besau?? time sarung cincin.. waaaa.. cantik2!


 haaa.. tu dia.. kak zack bersama bakal mertua.. haaaa.. gabra x tu? hahaa


hiyah! hero malaya mecelah kat situ.. hahaha

comel la tu main cak2 kat situ? hahahaha




Lastly tahniah buat dean n zack.. taun depan insyaallah org g majlis nye! hahaha.. nk apply jd photograper kawen bole dop? hahahaha.. 


p/s: kak zack, anda cantik ye pada hari itu.. sile bangga.. hahahaha.. =)



Dec 28, 2010

PertaMa kaLi Bersua

salam... wasssup!! hehehe.. korang sehat? huhuh.. fiq kurang sehat lor.. kenapa? sakit satu badan plus flu.. ni mesti sebab semalam.. sronok sgt berjumpa mereka2 itu.. kenapa ngan semalam? jeng...jeng.. jeng!! hahaha.. smalam ade gathering blogger gannu.. wah!! ni 1st time fiq join gathering ni.. series cakap, i had a great time with all of them.. ok..kitaorg buat gathering ni kat TER(terengganu equestrian Resort), so pagi2 dalam kul 8.30, fiq tumpang my sis la pegi sana.. minx die hantarkan.. sejam jugak la nk smpai sana.. huhuh.. smpai kat sana.. pergh!!! jgn cakap la.. nebes i!! hahaha.. ye la, fiq x kenal sape2 kot mula2 tu.. so kire jadi lone ranger la jap.. hahah..

pagi tu dimulakan ngan sesi ice breaking.. hohohoh.. masing2 malu.. hahaha.. ye la.. kali pertama bersua muka katekan.. hahaha.. masing2 perkenal kan diri, pastu perkenal kan blog diorg.. mcm2 name ade.. paling best, name krek2 kok kek.. hahaah.. comel jep name.. time ni la diri ni terasa kecik je.. ye la.. blogger2 yg dtg, sume superb2 kot! hebat2!! huhuh.. fiq ni je blogger yg ketinggalan.. hahahaha

 haaa.. tgk.. ceria je masing2 masa sesi ice breaking ni... walaupon baru kenal, tp mcm da kamcing.. hehehehe..

abes je sesi suai kenal.. haaa.. ape lagi, move to next agenda! bowling!! hiyaaahhh!! da lame x main.. hahaha.. takot je sume bola menuju ke longkang! 


ni en woot-woot ngan tok esah ngan bgi group tuk bowling..

gadis2 blogger yg gigih men bowling.. nyiahahaaha..
ni la cik Nora n cik Ain.. merangkap penyokong no 1 afiq razak time bowling..(syik kene kutok jep.. T.T hahahaha)

kitaorg maen 2 game.. bole tahan jugak la bowling kat TER ni.. tp tu la.. slalu jem.. hahaha..masing2 sabo je menunggu brader tu baiki bile stuck.. hehehe.. mak ai.. penat kot tgn ni.. ye la, da lame x main.. tup2 main 2 game.. hahaha.. score plak mcm hampeh je.. hahahaa..
pas abes je main bowling, kitaorg pegi solat kat masjid terapung.. uuiiit.. baru sedar, da lame x jejak kaki kat masjid terapung ni.. beautiful as always.. huhuh


 lepas masing2 da siap solat, ape lagi.. melantak la!! hahaha.. masing2 lapo kot.. pas makan, snap2 pic sket.. hehehe..
 nk masuk majalah maskulin katanya ngan posing nieh.. hahahaha
 ni ngan puteri ika kite.. ehem2.. daneil adie.. sila la jeles... hahaha


 ni plak cik gergasi kecil.. comel jep name kan? hahaha secomel tuan nye barangkali.. hahaha

 sgt2 la heppi.. this is what i really want in blogging.. meeting new an great people! bnyak benda bole blaja dr diorg ni..
special thanks to  
ain,  
nora
iqbal,  
norfa,  
ijan,  
and ammar.
 next time kite kene buat lagi!!!
 
p/s: looking foward nk pegi gathering bakal 2 guru blogger awal jan nanti.. hehehehe...


Dec 27, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"


tadaaaa!! nampak tak jejaka kacak kat atas tu?? haaa.. Abg Eq kite buat giveaway.. sgt menarik.. giveaway serba satu.. wawawawawa.. kenapa serba satu.. well, tgk la tarikh tutop nye.. 1.1.11.. harga barang yg nk di beri pon berharga rm111.11.. haaa.. menarik kan? kenape fiq join contest ni? sebab  
Afiq Razak rasakan sumthing.. 

hahahahaha.. =D 

nak tau lebih lanjut.. klik aje pada pic Abg Eq tu.... wink2..

dengan ini, sy mengetag azam shah tuk cuba give away ni.. hahaha..

Gile Tol Pompuan nieh!!!

salam.. huh!! urut dada jap... mak aiihh.. melonjak2 kemarahan ku ini seketika!!! kenapa? kenapa?? haaa.. ce cite..ce citee..(macam cite hantu maklimah balik kg la plak..) hahaha.. takde la, tadi fiq duk usaha2 fb.. cari jodoh la konon2.. hahaha.. haip!! x de nye cari jodoh.. hahaha.. tgk sronok2 tgk recent update kawan2 kat fb, nmpak satu pic pelik... vid lucah!!!! oh my!!! terkejot ak!! tgk la name pengupload vid tu, pompuan.. fuh... mcm pelik.. tgk profile pic.. laen mcm je.. gmba minah saleh.. name melayu.. hiyak!!! jari ini pantas klik pada prfile beliau.. klik profile eyh.. bkn click vid tu! x kose!! hahahaha.. tgk2 kat profile pic.. eyh.. hati ku berbisik.. wah.. budak ni kalau x silap mcm baik.. ye la kan.. profile pic be4 dis, bertudung.. cantik.. seikit terpikat disitu.. tp tup2 kuar benda bukan2 kat wall die..

hati ini bebisik lagi...(ayat novel) hahaha.. fb die kena hack kot.. ye la, pic tudung baik punye.. org kg fiq.. x kan la nk upload vid mengarot camtu kan.. sambung geledah profile die.. tup2!! nah kaw!!! buat tawaran terbuka kepada sesiapa sj yg berminat... berminat ape? haaa.. tgk pic ni...


klik tuk tumbesaran yg sehat!!!

haaa... menarik x menarik tawaran die? huhuhuh.. panas jap tgk!! huhuh.. niat hati bkn nk mengaibkan sesiapa.. cume tertanya-tnya.. senang sgt mengadai diri.. hmmm.. ntah la.. dunia oh dunia..

owh.. nampak sgt i layan lagu tomok ye kat situ.. hahaha.. syok lagu die.. hehehe.. sila abaikan pape yg tak patot kat pic tuh! hahaha
haiisshh... mane la mak ni.. x sampai2 agi umah.. da lame x mkn coklat dr langkawi!! muahahahaha.. =P

p/s: esok gathering blogger terengganu.. sape berminat jom!! kat TER pukul 10 pagi.. hohohoh..

Dec 25, 2010

sape kate mengeja tu penting???

salam.. hye sume.. hari ni fiq nk share sumthing yg menarik.. haaa.. slame ni korang mesti ingat mengeja tu penting kan? kan? hahaha.. masa mula2 belajar, memang la penting.. gile kaw.. x kan la lahir2 je da bole baca novel lagenda budak setan! hhaahha.. tak ke ajaib nama nye tu.. maksu fiq, bile kite da mahir ni ha.. so mengeja tu x penting sgt.. hahaha.. tak percaya? OOoOOoo..x caye.. xpe2.. nah! tgk ini gamba!!




kalau x jelas klik gamba tu.. hehehe.. haaa.. skang da caye lom? laju x korang baca walaupon susunan x betol? hahahaha.. tp jgn korang cub gune bahasa arab plak! x bole.. bahasa arab, berukar baris pon da lain makna.. jaga2.. heheheok la.. itu je nk share hari ni.. hohoho.. tata korang.. wink2!!

p/s: kalau mengajar dalam kelas camni ok tak agak2??

new look(again!)

salam.. hye korang.. this is a short entry.. saje nk tanye pendapat korang.. ok tak layout ni? huhuh.. bkn pe, the previous one, tg warna coklat tu, cam da bosan.. hahahaha.. biasa la.. afiq, cepat bosan ngan benda2 camni.. hahaha.. so harap korang bole komen2 la yep.. akan di perbaiki lagi.. cuma, ni je yg bole buat stakat ni.. so, leave ur feed back k? heheheh.. thanks.. =)

p/s: otak nga pening pikir pasal penempatan kat maktab.. huhuhuh..

Dec 24, 2010

i heart this

salam.. alooop!! hye sume.. hari ni, tetibe lak gatal nk ckp pasal dance.. hahaha.. ni la akibat da lame x gerak2 kan badan ni.. ape?? ok fine, tau la i gemok! so kalau gemok x ley menari la? bole oke!!! hahahaha... bia la ape org nk kata.. hahaha..

ok2.. ade 2 tarian yg fiq sgt suke.. first of course la tarian melayu.. joget(sgt susah), zapin(susah jugak..tp best) tu sume.. the next one is tarian kontemporari... ape tarian kontemporari? huhuh.. pe yg fiq faham, tarian kontemporari ni ialah tarian yg menlibatkan emosi..(yaww!! ak bab2 emosi ni suke bebenor!! hahaah) setiap pergerakan yg di lakukan, ade maksudnye..
kalau tgk tarian ni.. otak mesti berfikir.. ape yg diorg nk smpai kan... kadang2 faham.. kadang2 x paham.. hhohohoh..fiq x ley nk terang secara terperinci sebab ilmu di dada x bnyak.. kang kalau salah.. haaa.. sape nk tanggung? hehehe

tp tula.. nk menari kontemporari ni bkn calang2.. bnyak teknik.. hohoh... kalau stakat nk bedal gerak tu bole je. tp burok la kan.. hahaha.. teringin nk amek class tarian.. tp ntah la.. hohoho.. berbaloi kah?

pape pon, lau korang nk tau camner tarian kntemporari ni, jom layan vid kat bawah ni.. hohoh.. teringin sgt nk menari camni.. yaw!!!!!



video

p/s: i do dance, but i'm not yet a dancer....

Aku dan KacaMata..

salam.. hello ebribody.. sehat kah kalian? tadi, baik punya blogwalking... jalan punya jalan.. berpeloh2 brjalan ni ha.. singgah RnR brade kite ni jap..
inche
Syafiq Rosli.. skali die buat contest da... terus berminat nk join.. kenapa berminat? well, contest ni memerlukan anda tuk giler glamer atau dgn kata lain, MENCAPAP!! har3.. ak suke2..ak suke!! hahahaha..http://www.emocutez.com




contest die, ak dan kacamata!!http://www.emocutez.com



tuan tanah pon glamer nih!! hahaha.. nk tau keterangan lanjut.. sila dail..erk.. xyah dail2http://www.emocutez.com.. klik saje pic beliau.. hohohoh..

so, AfiQ RazaK mempertaruhkan gamba nye yg giler glamer ini!! hahahaha..


ape? x hensem.. ye la.. sesungguh nye sy sedar diri ini sape!! hahahaha..
erk.. sila abaikan anasir2 yg jahat yg berada di muka beliau aka jerawat!! benci kaw!!!http://www.emocutez.com
hahahaha.. owh.. lupe lak.. hadiah superb beb!! hohohoh..

so dengan ini, sy tag azam shah, mera zati, and daniel adie.. fiq tau korang suke benda2 ini!! hahaha.. jom la same2 kite glamer!! yaww!! x mo buat pon x pe.. hehehehe..http://www.emocutez.com

Dec 23, 2010

kenapa???!!!!!

salam.. da pukul 2 pm, tp kat luar mcm pukul 10 pg.. kenapakah? hujan yang mencurah2 ke bumi kuala berang ni tanpa henti...sejok kot!! syok tido!! hehehe...zzZZzzZZzz.. oh maaf, terlelap seketika.. hahahh.. tibe2 tepancul satu soalan di benak pemikiran ku ini... kenapa?? kenapa??

kenapa ape?? cakap je la!! hahahaha... oke2.. kenapa tatkala cuti sem ku yg hanya berbaki lebeh kurang 10 hari je ni lagi, baru la macam2 benda nk buat?? kenapa?? kenapa la da nk abes cuti ni, my mom nk cat umah? kenapa time nk abes cuti ni, baru gatal2 nk buat biskut(kali ke 2..yawww!!) kenapa ekat nk abes cuti ni, baru nk ade gathering?? kenapa!!!

hahaha.. selalu kot mcm tu.. sepanjang2 cuti tu! (xdek la pnjang sgt powm... sebulan je) x dek benda nk buat? so i will end up dgn.. makan..tido..makan..tido..makan lagi.. makan.. tido.. dan terus tido?? huhuh.. ya ampon!! naik 5 kilo.. kaw bayang kan la!! betapa hebat nye pertapaan ku kat umah!!! opss, skang da turun balik ye kepada berat asal.. nyiahahahahaha...

owh.. sy ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI JADI buat kakak tersayang!!! ila lala!! gitu la kaw! name nk glame jek!! hahahaha.. semoga panjan umor, murah rezeki n di permudahkan segala urusan!! hoyeh!!! leb u sis!!! =)




by the way, 26 hb ni ade gathering blogger terengganu.. so mcm nak pegi.. hehehe.. sape2 yg berminat jom la... x kesah la dari terenganu atau tak.. kalau ngah bercuti kat gannu ke, jom la singgah... or sape2 nk join.. join je.. jom2!! ley pusing2 terengganu.. makang ikang dalang pinggang.. hehehehe.. nk tau lebih lanjut..
[ klik sini]



k la.. sini je kot kali ni.. hehehe.. nk siap-siap ape yg patot..heheeh.. tata you olls!!! wink2!!



Dec 22, 2010

SEGMEN JoM BERKENALAn

salam.. haloo.. erm.. en. Loqman Hakim ajak fiq jom segmen ni.. sangat menarik kot segmen ni.. ye la.. bole berkenalan ngan bloger2 lain.. x gitu.. cewah.. hahaha.. sory la yep loqman coz lmbat sket join.. hahaha.. hah?? tunggu ape lagi.. jom berkenalan ngan afiq razak.. ( suke la ak bab2 mencapap ni) hahhaha

nak tau lebih lanjut, klick sajer sini [ click2]

so tugasan tuk segmen ni, fiq kene jawab 7 soalan.. haaa.. ape soalan nyer?? mh le kite intai.. hehehe




1. Apekah status anda

# haiiissshh... ni yg lemah ni.. my mom pon tanye sal benda ni minggu lepas.. ''fiq mung ade awek doh?'' kata nya dlm loraghat gannu.. hahaha.. "tak dop lagi awek mok weh.. " jawab ku dgn tenang..hahaha.. tp tu la.. yg berkenan di hati tu ade, tp si dia plak x sudi.. camner tu? hahaah..


2. Ceritakan sikit tentang diri anda

# banyak benda nk cite ni.. al maklum la.. org gile glamer.. hahaha.. xdek la.. fiq ni seorang yg suke mencari kenalan baru.. suke wat kawan.. hehehe.. erm, my passion is in dance and drawing.. (walaupn badan ni cam gajah, n tgn keras cam batu.. tp gigih!!) hehehe..ape lagi eyh nk cite pasal diri yg x seberapa nie? huhuh..uoh.. minat memasak! hoyeh2!! puas rasa bile dpt memasak.. n minat jugak bidang photography.. hohohoh..


3. Certakan tentang blog anda


# pasal blog coklat ni? adalah blog ini hanyauntuk suka2 sahaja, di mana hamba melakar segala isi hati hamba yg girang, gundah gulana dan kadang gersang ini.. eh? gersang? owh tidak!! hahahaha... dah! jgn nk mengarot.. hehehe.. blog ni kirenye pasal diri fiq la.. ape fiq baut, ape fiq rasa.. coretan kisah hidup la katakan.. al maklum la.. gile glamer kate nye! hahaha


4. apakah pandang tehadap dunia blog?

# dunia blog ni bagi fiq, bole membuka mata n minda kite sbenarnye.. how fun life can be.. how much we can appreciate what we have now.. ye la, bile kite tgk blg ni cite pasal ape yg diorg buat, so benda2 camtu bole tunjuk yg betapa seronok nye hidop ini.. TAPI!!!!! akhirat jangan lupe!! =)


5. apakah nasihat kepada mereka yg baru nk buat blog?

# tulis la pakai hati.. jgn nk kejar benda2 yg tak penting.. follower ke.. title pe ke.. buat asal kite suke.. tulis ape yg kite selesa.. be ur self kate org.. hohohoh..

6. keunikan blog anda..

# hahaha.. i like diz question!! hahaha.. of kos la sebab ade afiq razak!!! hahahaah.. x dek la.. xde pape yg unik lam blog ni.. skadar ingin berkongsi pengalaman.. kalau pngalaman tu unik., maka unik la blog ni skejap!! hahaaha

7. sampai bila anda akan menulis blog dan impian anda alam dunia blog..

# inysallah, selagi ade benda nk di kongsi, selagi tu la fiq menulis.. hehehe.. impian lam blog? nk jadik feymes mcm blo aizul marcelo!!! hahahaha.. sila baca smpai habis ye.. bk nk glamer mcm aizul marcelo, just nk smpai level die, every word yg die guna, menarik.. kite baca ari A-Z.. huhuhuh..




Dec 20, 2010

Sesekali Ku Terkenang...

assalamualaikum.. hye korang.. huhuh.. 2, 3 ari ni duk baca blog org jep.. coz xdek idea nk wat entri pasal pe.. hahaha.. ok la.. jgn dipeduli benda yg tak peting itu.. budak2 spm kan da abes exam kan.. tetibe teringat lak fiq pas SPM.. kene pegi PLKN!!! hoyehh!!! the best memory ever!!!!

well, bohong la kan kalau cakap masa dpt tau fiq bole PLKN tu fiq gembira.. tak de maknenye nk gembire2 kene benda2 camtu!nyihahahaha.. macam2 rasa ade time dpt tau tu.. gumbira, sedey, marah pon ada.. hahaha.. fiq kene hantar kat kem plkn paya indah, kuala langat, selangor.. huhuh..
the first week, jgn cakap la.. huhuhuh.. home sick aje.. mau tido pon susah meh.. sehari tu terasa lamaaa sgt.. huhuhuhuh...( ckp je la manje!! hahaha)

tapi pabila hari berganti hari.. minggu berganti minggu.. cewah! ayat! puitis! hahaha.. makin lama makin seronok kot bile duk kat kem tu.. paling best when u meet new people.. owh!! sgt bahagia.. mcm2 org jumpe.. org sabah serawak, chineese, indian.. ye la, kat terengganu jarang kot nk jumpa2 chineese n indian.. in fact fiq xdek langsung kawan chineese n indian ni be4 masuk plkn.. hohohoh..

mcm biasa la kan.. bile da masuk kem ni, kene la ikot peraturan.. huhuh.. kul 6 am bagun, mandi2 sume, pastu g surau solat... abes je solat, kene berhimpun kat padang kawad.. huhuh.. 6.45am da kene nyanyi lagu negaraku kuat2.. giler kaw!! ngantok kot! huhuh.. masing2 bukak mulot nk x nak jep.. huhuhu.. abes je nyanyi.. kene wat senaman pagi! hambek kaw!! dulu mane nk exercise pagi2.. smpai sana.. da mcm badak air x cukop makan ak! hahaha.. termengah2 berlarik! hahaha..

abes je senaman, g bekfes.. huhuh.. abes melantak, balik bilik, mandi2, siap nk g kelas plak..huhuh.. da satel class, petang tu la acara kemuncak! hahaha.. xtvt fizikal.. kawad kaki, xtvt lasak.. sume time petang..huhuh.. malam rilex sket la.. cenggitu la setiap hari..

benda yg fiq x ley lupe time plkn ialah of course la poco2!! hoyeh!! suke giler kot poco2 time tu.. pantang jurulatih pasang lagu poco2.. lajuu je gerak g sana.. hahaha.. menembak jugak best!!! walawe!! guna m16.. pergh!! syok kot! da lupe da my score.. hek3.. rindu sgt time plkn ni.. series..

hah? rambot? hahaha.. itu x yah cakap la.. of kos la kene botak!! hahaha.. jom tgk2 pic!! owh.. gamba2 ni fiq x edit eyh.. hahaha.. so tgk la betapa legam nye afiq razak time nieh.. hahaha..


papan tanda kem..(erkk.. x bgtau pon korang da tau kan)


one of my close fren masa kat sana.. E-jinn.. cantik kan die pakai tudung.. hehehe.. ni tuk malam kebudayaan camtu kot.. huhuhuh


yeah!! budak botak ngan baju celoreng!!! hahahaha


ni tuan azwar.. timbalan ketua kem.. sgt respect kat beliau..


haa.. ni plak sebahagian dr group fiq.. DELTA FORCE nama group kitaorg..
err.. logo kat bendera tu fiq yg reka.. =P


ni la my best buddy time kat plkn.. hohoh.. bnyak mulot budak ni! hahaha



korang nmpak tak betapa kuros nye afiq razak time ni..
oh.. miss me so much time kuros nieh.. hahaha

last but not least...

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

nyiahahaha.. kacak x afiq razak kaw!!! hahahahaha..

so pada adeq2 yg dapat plkn tu, pegi la.. series fiq cakap.. seronok gile pegi kat sana.. awal2 menag la rasa berat.. but belive me.. once you get used to it, it won;t be a problem to you.. yg pnting, ikot peraturan.. korang akan selamat nye.. huhuh.. rindu plak kat kem..

sudah2! perkara yg lama usah dikenang.. gittu!! hahaha... k la korang.. jumpe lagi next time!!

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA!!!

tata!!

Dec 17, 2010

SeSi bertemu Peminat + birtday!!

salam.. hye sume.. sehat kah anda?? hehehehe.. smalam fiq n family pegi singgah kuala selangor jap.. huhuhuh.. so alang2 da ade kat kuala selangor, ape lagi..wat la sesi bertemu peminat!! lah!! i ade peminat oke!!! x caye?? gitu la korang!! ingat i x feymes ke? OOooOOo.. korang gelak ye...takpe2...hahahaha.. jom tgk peminat fiq!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




sape gelak kan fiq tadi?? ok.. korang ley teruskan gelak... hahahaha...

giler sesi bertemu peminat? monyet je la minat diri ku ini.. hahaha.. al kisah nye.. gigih ni pegi naik bukit melawati.. semata2 nk berjumpa merekan.. hahaha.. mule2 cam malas.. pegi jumpe monyet je kot! nk wat hape!! sekali bile da smpai sane... cewaahh! ak lak excited lebey!! hahaha..
jinak Oooo mereka2 ini.. hahaha.. kagum jap ngan diorng!! hiyaaahh!!hahah


jom tgk aksi2 mereka bersama peminat2 mereka!! hahaha.. masing2 seronok melayan monyet!! hahaahha.. ape nk buat.. da lame x jumpe kan?? hahah


tgk!! siap salam lagi my lil sis nieh!! glamer kau!! niyahahahaha...


jangan kompius lak mane satu anak buah nanti.. hek3!!


psst.. ni la jejaka pilihan masa tu.. ramai peminat woo.. hahaha


ni lak kazen fiq yg paling ting tong!! hahah

hoyehh!! sudah2!!! suke bebenor bermesra ngan monyet!! hahaha.. da puas beramah mesra ngan diorang, balik umah la.. ape lagii.. perot sula munyik maa.. lapar oOOooOOOo..
duk kasi monyet makan, perut sendiri kekosingan( ouh! bole x peribahasa camni) hahaha..

well, malam nie, kitaorg g makan besar!! makan steamboat you olls!! haissshh!! ak bab2 steamboat ni, melonjak2 ke udara la sebab gumbira!!! makan smpai lebam tema malam tu!! hahahaha.. actually, nak menyambot buffday my lil sis merangkap princess gedik bongsu lam my family.. hohoho.. tua suda kaw!!!

ape lagik!!! jom tgk gamba2 nieh.. hohohoh..

nah kaw!! ni baru permulaan.. pas2 ni bnyak agi atas meja tu!! haahah


yeaaah!! masing2 gigih melantak smpai lebam!! hiyahh!

romantik gituuu!!! meow2!!




dah kau kenape wafy? muke sadeen jep?? hahaha..

anak2 Razak!! 2 masih single yek!!! yg x single tu, sile beri laluan.. nyiahhahaha..

hoyeeh2!!! heppi buff day chu cha!! heheheh..

pape pon, the whole day tu sgt fun!! skali skala berkumpol ramai2.. gossip sini sana.. gelak besor2!! hahaha.. sernok2!! cukup la kt cite.. kang ade lak nyampah syik tgk muke ak jep!! hahahaha.. k la.. tata ebribody!!!

p/s: cam rugi gile x sempat nk jumpa brader Qarl.. huhuh.. next time ade rezeki lepak2 skali eyh.. =D


Dec 15, 2010

Hoyeeeh2!!!

salam.. hye sume.. hahahaah.. hepi ni.. hepi.. hoh? nape heppy? haaaa.. sebelom tu, nk fiq nk ucapkan terima kasih banyak2 kat

Abg Qarl Kite.. hahaha..

korang kalau ingat, fiq ade masuk contest yg Qarl buat.. MY 15 tajuk die.. haa.. yg kene senarai 15 item tu.. guess what, cubaan pertama ku membuahkan hasil!! hahahaha.. fiq dpt saguhati.. alhamdulillah.. first time join contest, dpt saguh hati.. yea.. sronok2..


ni senarai nama yg dpt saguhati.. huhuh.. Daniel Adie, suke la ko no 1 lam list yek! hahaah

hahahah.. by the way, contest ni sgt menarik.. next year dgr2 cite Qarl nk buat lagi contest? haaa... cube la plak next time.. pada yang menag( terutma yg dpt 2 hadiah.. hahaah) tahniah di ucapkan.. tahniah jugak buat Qarl..


P/S: esok ke kuala selangor.. sape2 org kuala selangor? jom2!! =D