Jan 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

salam sume..huhuh..hujung minggu ni x kuor ke? ak tak dapat la nk kuor.. elaun x masok lagi.. hahaha.. haaa.. tetibe nak join segmen abg ben kite.. mcm best jek segmen ni.. hhehehehe...



segmen ape? haaaa.. segmen header blog best! hahaa..saje2 je lank join kan.. ^___^ ok, abg ben suh jawab few questions.. jom2...



Sapa yang buat header tersebut
sendiri buat.. hahaah..main taram je ni..adjust sini sana.. tup-tup da siap..hahah

Perisian yang digunakan
tak lain tak bukan.. mesti la en.Photoshop 

Maksud header tersebut
saya budak poyo! hahahaha..takde la,sebab my blog is blog bout my life, so letak la muke sendirik.. hehehe..

Jangkamasa yang diambil buat header itu
haaaa.. akibat ilmu di dada pasal Photoshop ni cetek, pastu main buat je, dekat sejam stengah jugak la nk siap my header ni.. hahahahah.. ^_^


Header blog lain yang anda suka tengok
banyak..ramai yg cantik2!!antaranya..


ni la header yg gigih ak buat!!! hahahaah



19 comments:

  1. haha.
    alamak.
    aku ada sekali ek?
    thanks!
    T.T

    ReplyDelete
  2. hahaha aku punya header pun maen taram je kot :DD

    ReplyDelete
  3. nak join tapi xde header lak....

    ReplyDelete
  4. Daniel adie: hahaha.. ye ye je adie! =)

    ReplyDelete
  5. zureen: hehehe.. thanks yek! =)

    ReplyDelete
  6. hizamirahim: harus la ade.. header anda sgt mantap! huhuhuh.. ^__^

    ReplyDelete
  7. mera zati mz: alaaa.. cantik kot header ko.. ade ala2 minah arab gitu.. =)

    ReplyDelete
  8. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) : hayooh.. x dpt lawan anda punye header.. lagi mantap!!

    ReplyDelete
  9. Mr.IX :hayooh!buat header skang!hahaha

    ReplyDelete
  10. Azam Shah:header awak cantik ok! simple but nice!! =)

    ReplyDelete
  11. nampak klasik....jom la join mama

    ReplyDelete
  12. peeeweeet! wah! sempoi header ni! nmpk kool! :D

    ReplyDelete