Jan 31, 2011

a little present for me..

salam,, ayoo..lame kot x update blog.. huhuh.. bz la konon nye..hehehe.. well, jan is my birhtday.. hehehe.. da lepas da pon.. entry ni khas buat all my fren yg wish for my birthday.. thank you so much guys!  ramai jugak sayang kat ak rupe2 nye.. hehehhe.. and ade jugak yg bermurah hati kasi kat ak yg tu ni hadiah! x sangka!! still dpt present!


ape ak dapat? haaa.. jom tgk! hahaha.. comel sgt!!!!!!!!



 
 haaa.. ni la hadiah yang aku dapat!!! hahaha.. xdek la bnyak.. tp sgt gembira..




Panda comel ni pemberian abg airil kite.. hahaha..jom singgah blog beliau [aril korea]

ni plak kakak kesayangan i kat IPBA yg kasi.. kak sai n suami.. hahaha.. gitu la..fererro rocher..
aduhh.. sedap kot!! ta tahan!!! hahaha
jom jengok2 [blog kakak hot!]


 ni adalah barang kesayangan ak skarang! hahaha.. ni beli sendirik je.. kire hadiah untuk
diri sendiri.. hahaha.. jam tu pon beli sebab ngah offer.. kalau tak, xde nye 
nk beli jam tu.. hahaha..
tp skali skala manjakan diri x salah kan.. heheeh..

  
malam tu ak ade la beli sket big apple.. ajak roomate ngan housemate join skali.. pergh! da lamae kot x makan.. syok habis!!
tapi...

tapi...
tapi...

:
:
:
:
:
:
:
:



 tak pasal2 kene lumur ngan choc dari donut tu!

huhuh.. pape pon, it was a great experience.. and that is the most important price! kan?? hahaha. anyway, thank you so mush pada yg wish my birthday, yg kasi hadiah sume.. tenkiu sgt2.. love you guys s much!
sayang korang ketat-ketat!!




p/s:hati terasa lapang. thanks sebab masih memberi harapan.. =)

9 comments:

  1. ololo...comelnye..
    boleh buat bantal busuk tuh.hehehe

    ReplyDelete
  2. hik..hik..hik.. terharu i~ gitewlaa~ adik i.. nnt kite klua mroyan bersame plak okesss! ^^

    ReplyDelete
  3. hoho..muke kene choc 2 sgt hebat..haha

    ReplyDelete
  4. hurm saya tak pernah sambut bufday, tak pernah dapat kek kat muka..wahahaha

    ReplyDelete
  5. wah dapat panda.. sungguh best dpt sambut birthday..

    ReplyDelete
  6. hahhaha....panda tu aq bru tangkap ari tu gak..tu yg mke die fresh gebu je...kuikuikui

    ReplyDelete