Jan 12, 2011

louis vuitton di kaki... korang mampu???

salam... ayiooo... lame x hupdate.. sebab tenet malu2 la.. jap2 ok jap2 ko.. huhuh.. lagi pon first week kuliah ni quite bz.. huhuhuh...  hah!! berbalik pada tajuk entry.. LV di kaki,korang mampu?? hahaha.. haaa.. beg LV ak letak kat kaki je ok! oiit! louis vuitton original la! kalau LV pasar malam, x kan i nak kecoh2 plak!! adoiii... hahahaha... ok2.. maafkan keterlanjuran bahasa ku tadi.. hahaha.. saje je nk rasa berlagak sket... hahaha


sebenarnye, cite die camni..tadi ak ngan my housemate pegi kuar sunway pyramid.. ak n few kawan, tumpang kereta senior ak, hajar.. kitaorg baru nak kenal.. walaupon da lame duk semaktab.. hahaha.. bkn ape, Hajar ni program twinning ngan UM, so bnyak class dia kat UM.. nak dijadikan cerita, ak duduk la kat seat depan.. jap lagi, si Hajar ni bole ckp, 'Sory eyh..ak letak bag kat kaki ko' so ak mcm.. ok fine.. x ganggu pon bag tu letak kat situ.. so kaki ini teros menendang2 diam kat situ tanpa sentuh bag tu...


sampai je kat sunway pyramid, kitaorang terus g makan.. time tu la my roomate, Aman bgtau, yg bag tu sebenarnya si Hajar tu beli kat German.. masa die twinning kat sana dulu.. harga 4ribu kaw!!! sentap ak jap!! hahahaha.. teros perasaan malu menyelubungi diri!!! ye la, ak wat donno je time die ckp nk letak bag kat kaki ak tuh! kalau la ak tau bag tu original n harga 4 ribu, rela ak letak bag tu di atas bumbung kereta pangkuan ku ini!!!



tak abes lagi cerita! akibat kaki ini terlalu memandang rendah pada miss LV cik hajar tu, ibu kaki kene denda!! ape denda nya? kene hempap ngan 2 kali ngan gergasi besau!! hahaha... kesah nye, time tunggu bas, si Miera, m,y fren bole plak reverse badan nya tanpa menoleh kebelakang terlebey dahulu... makanya! satu gegeran 3 Scala richer telah melada kaki kanan ku!! kene pijak ngan wedges koot!! sakett!!!

then eizhar dengan keji nya, pegi pijak ibu jari kaki kanan plak.. yg paling x tahan, pijak kaki ak ngan slipar pinjam die tuh! eyh!! cari la slipar grand2 sket kalau ye pon! hahahaha



nak tau ape reaksi mereka?? jom!!!


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



conteng-conteng : mintak2 terpilih tuk Om Nom Nom race tuh! walaupon ak jalan sket da mengah.. camner tu? hahaha

23 comments:

  1. wahh 4K tu....tak sanggup la...walaupn xtau apa yg best sgt LV tu.....stakat IX ni bundle jer..hahah

    nice sketch...

    ReplyDelete
  2. hu..hu...tumpang gelak tuk ko beb!

    ReplyDelete
  3. okeh 4riban..sbijik motoku..yg aku ulang alik KL kedah tiap2 bulan...oh tidak...tpi klau jam aku sggup aja..haha

    ReplyDelete
  4. tak sanggup...sanggup abiskan 4k tu utk benda lain..

    ReplyDelete
  5. hahaha...lawak laaa..tp gile laaa..beg mahal dok kat kaki akhirnye..

    ReplyDelete
  6. Mr.IX: hahahaha.. tu la kan.. mahal kot bag tu... ngaaaa..

    ReplyDelete
  7. bukankosong : hahahahaha.. jom sama2 gelak!!! tetibe! hahha

    ReplyDelete
  8. iniialahaku : mak ai.. jam 4 ribu sanggup ko beli?? hahaha

    ReplyDelete
  9. IMANSHAH: kan?? fiq pon sandal 10 hengget je pon.. hahaha

    ReplyDelete
  10. Eda : hahahaha.. tu la kan.. tp ni masing2 punya pandangan la kan.. lain orang, lain minat nye..

    ReplyDelete
  11. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) : hahaha.. tu la.. x sangka bag tu tewas dikaki ku! hahaa

    ReplyDelete
  12. Terbaik roomate ku!!!! hahahaa!!!

    ~pawaka kristal~

    ReplyDelete
  13. hahaha...perggghhh...kat kaki tu...RM4K??? mmg mahal....kalo ade duit pon, xsanggup nk belikan utk awek...baik ajak awek g shopping baju...hahaha

    ReplyDelete
  14. ko lukis ker tu beb?
    serius smart!!!!
    huhhuhu :)

    ReplyDelete
  15. F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    4K kelas dia...

    btw cantik kot lukisan tu

    >.<

    ReplyDelete
  16. Klaw aku kan, aku pijak kaki hang dengan kasut tumit tinggi..
    aiseyh, tetiba aku pakai kasut tumit tinggi la plak kannnnn..
    HAHA

    ReplyDelete
  17. kurang aja ! ckp ak gergasi yep !
    siap la ! nk balas dndm ! hahahha
    =pppppp

    ReplyDelete
  18. LV?
    x mampu lg la..huhuhu..

    yg ptg, keselesaan..n kalo MAMPU, go on...
    jgn smpai berhutang dh la..

    ReplyDelete
  19. xpayah LV sgt lah..hehehe...

    ReplyDelete
  20. susah nak beza beg LV ori ke tak sebab yang fake berlambak2 sebijik plak tu ngan ori,

    kalo aku better aku pakai beg tadek jenama, haha, tayah risau orang doubt aku pakai yang ori or fake

    ReplyDelete