Jan 5, 2011

yang pertama

salam... hye sume.. huhuh.. lame giler x update blog..ni sume gara2 si orentasi yg ting tong tu!!! huhuhuh.. series x suke.. terganggu jap emosi.. hahaha.. bkn stiap masa terganggu.. ade jugak yg best nye.. yg x best tu, kite humban jaouh2 dalam gaung!! yg manis mcm gula2 tu kite simpan.. telan elok2... hahaha.. bole x camtu? 


walaupon orentasi ni x best,(tipu la kaalu korang kata orentasi ni best!) hahaah.. tp ade gak la xtvt yg seronok... yang paling ak suke, bile kene buat model asrama ku, syurga ku... hahahaah.. mcm kanak2 tadika nyer xtvt.. tp xtvt camni la best!!! hahaha.. betol x?  merangkap chegu seni, harus la ak yg take over group masa xtvt ni.. hahaha.. budak2 lain pandang ak sbelah mate jep... hahaah.. marah kot diorg.. especially dak2 laki in my group.. hahaha.. kenapa??


sebabnye, ak da biasa kot buat benda2 cami sorang2.. biasa ak cari tempat yg best, pasang lagu, astu start buat benda2 seni camni.. sorang2! tapi, masa orentasi, ak kene buat dalam group.. then ak x tau nk agih2kan tugas camner.. mostly, budak pompuan sume dpt keje.. dak2 laki, melopong.. tgk je.. hahaah.. tu la,sape suh main2 lagi be4 dis.. kan da kene ngan ak!hahahaha.. series rasa sgt bersalah.. tp ak biarkan je diorg bermain ngan imaginasi diorg sendiri.. hahahaha..


ok2, back to the karya, kene buat model bilek kat asrama yg kitaorg nak.. barang yg ade, just kertas warna, kad manila, kotak, gam, gunting, double sided tape tu la.. huhuh.. so ape lagik, pas da bagi2 kerja, masing2 mula la memotong!! hahaha.. riuh rendah dewan masing2.. hasil nye?(sorry pic x elok sket.. guna camera phone jep)


haaa.. ni la bilek yg kitaorg siapkan tu.. hahaha..


 asramaku..syurgaku katanya.. 


 sila perhatikan katil.. hahaha.. ni la yg ak buat bersungguh2.. ade bantal siap! hahaah


 ni lak rak buku, meja n locker.. hahaha.. comel tul diorang buat..


 part paling best!!! jamban comel!!! hahaah


asramaku.... hancor syurgaku..

saket bontot tau buat benda ni.. hey!!! bkn buat benda ni guna bontot!! sakit sebab duduk lame sgt sebab mengadap benda alah ni.. hahahaha.. tak saba nk start class!!! nk buat karya2 seni lagi!! owh idea, sila penuhi tuang otak ku segera.. hahaha..

p/s: x dpt pegi gathering kat melaka.. sory sgt2... =(

14 comments:

  1. hahahaha sengal gambau umah kau je kan? umah laen pun santek2 jugak tau nyah! wakakaaka... pasal melaka tu pun akuh tak gi.. uhuhu sory cik penganjur T_T

    ReplyDelete
  2. ko amik kos pe dh erk? lupa lak....

    Blogger yang ber'Video-Blogging

    Salam Blogwalking sini yer....

    ReplyDelete
  3. wah! sangat kreatif!
    mcm bdk yg blajar hiasan dalaman...
    suka tgk...

    ReplyDelete
  4. comel gile..
    suke color2 tu...
    nicely match!

    ReplyDelete
  5. Sumpah kreatif gila..
    I likeeeeeeeeeeee.. ;)

    ReplyDelete
  6. mera zati M.z : hahahaha.. harus la group ak paling meletop!!! ngaaaaa... =P

    ReplyDelete
  7. Mr.IX : fiq major pendidikan seni visual.. =)

    ReplyDelete
  8. ~boy @ Mr. K~: uiisshh.. x dek la smpai tahap tu.. huhuh.. selekeh je kitaorng buat.. hehehe..by the way, thanx.. =)

    ReplyDelete
  9. IMANSHAH : haiip! saket bontot sebab kusyuk duk buat benda ni la.. hahaha

    ReplyDelete
  10. DanieL AdiE : hehehe.. tp x ley lawan la hasil karya pekerja arjuna kan.. hehehe.. by the way, thanx adie.. =D

    ReplyDelete
  11. ZWAN SABRI : hahahaha.. tu dia org penang kita.. haha.. tenkiu zwan.. =D

    ReplyDelete
  12. mr.syazwan : hehehe.. x dek la.. biasa2 jep nie.. thanx syazwan.. =D

    ReplyDelete