Feb 1, 2011

afiq razak bermotivasi hari ni!!! ahahha

yesss!!!! sy amat bermorivasi hari ni.. senyum sokmo! dari pagi, smpai tengah hari, smpai ke malam! hahaha.. ape sebab? sebab ak berjaya mengondol giveaway daniel adie!!!!! tak perlu kot nk kenal kan sape daniel adie ni.. kalau x kenal, sile gantung diri kat pokok tauge skang!!! er, tak lawak ke? ok fine! hohohoohoh...

haaaaaaaaa... see? nmpak tak tuan-tuan dan puan-puan sekalian??hehehe..


hayooh! bermotivasi la pasni haku! hahaah.. so skang tunggu abg posmen dtg umah la.. hope hadiah x sangkut kat banjir.. al maklum la, musim bnjir.. huhuh.. by the way, tahniah to adie coz berjaya handle giveaway ni.. ramai gak yg join dgr cite.. mantap la maknanya tu..

bile afiq razak nk wat give away plak? huhuh.. masih belom bersedia kot nk buat.. blog pon mcm tak betol2 terurus lagik.. huhuh...

tu je nk share tuk hari ni, esok kalau jadi, me n my parent bertolak balik kg kat melaka.. harap2 esok x hujan and jalan tak tutup dek banjir.. huhuhuh...


p/s: tgh layan lagu merawat luka by liza hanim... =)

6 comments: