Feb 27, 2011

AfiQ RazaK perasan Jadi Model! hiyaakkk!

salam... hye kawan-kawan!!! (da macam upin ipin da) hahaha.. lame nye ak tak jumpe baby ak ni.. lame sgt kot tak update... sebab ape? al kesah nye, isnin ni ade event kat kampus.. so, ak terlibat la tuk event tu... jadi pelakon tambahan sajorr!! tak mampu nk jadi watak utama! hahaha... walaupon sekadar watak tempelan, tapi penat nye... ya allah.... tak tertanggung rasa nya.. ahaha..saje je la.. sebab buat benda yg kita suka, so tak la terasa bebannye.. walaupon mandi sehari sekali je...sebab practice nye pasal huwaaaaaa... kene bekorban la sket.. nk wat camno..

hah! berbalik pada tajuk entry... yaw!!! ak gelak besar bile bukak fb ak tadi.. ade sorang mamat ni, share link kat fb ak.. so ak dengan semangat yang waja nye, tgk la ape yg die pos kan tu.. nak tau ape die??? haaaaaaaaaa....... ce tgk..ce tgk...


hahaahha..nampak tak??? rahsia model/panduan menjadi model!!!!! tu diaaa!!!! hahahaha.. bile ak tgk je benda ni.. terus terpikir, adakah mamat ni pikir ak layak jadi model, lantas die share benda ni kat wall ak? hahaahah

so, ape korang rasa,
a) memanag mamat ni rasa ak memang bole jadi model, aka ak ni sorang makhluk yg kacak lagi bergaya

b)mamat ni nk bisness, die share je la kat sape2.. or

c) mamat ni silap share... hahahaha.. kot2 la die tgh mamai ke... tershare kat ak! hahahaha

so cepat! bagi pandangan korang!!! (BAIK KORANG JAWAB A!! KALAU TAK, AK TAMPO MUKE LAJU2)  hahaahha.. ^___^

7 comments:

  1. kahkahkah...model tuh!!!ade bakat kott =p

    ReplyDelete
  2. ces!!

    saja jer dia post bg ko syok sendiri..

    hehee.. kiding!

    ReplyDelete
  3. mamat ni post link tu kat kaw secare sinis!kekekekeke..

    ReplyDelete
  4. ijat jahat nak mampos.
    Ntah la afiq..mungkin dia main2 ikan je kot. diva sgt haha

    ReplyDelete
  5. aduuhhh takot nye nk kne tampo..ok2..rs nye sbb bisnes..so lu pk laaa sndiri..kompom2 jeee dia nk bisnes..

    ReplyDelete