Feb 15, 2011

Contest Ada Apa Dengan Cinta?

salam.. hye sume.. mula, fiq nak ucapkan salam maulidur rasul buat semua yang beragama islam.. tak kira la, islam pada nama atau pada hati.. =) moga rasulullah menjadi contoh kita yang teragung..


ok, ni kire quick update la, coz ade bnyak keje nk kene buat,.. eheheh..gigih jugak taip entry jap.. pasal ape? haaaa... sila baca tajuk kembali.. hahha..tade la.. ni contest yang inche Qarl kite buat.. ntah ape angin abg kite ni.. tetibe buat contest pasal cinta.. ehem2.. dlama hati ada taman kah? hahaha.. itu kene tanye abg Qarl sendirik.. hehehe...

nak tau lebih lanjut.. klik saje [blog Qarl]

tuk contest ni, ak kene tulis pasal ape ak rasa pasal cinta.. adeh.. bab2 cinta ni memang fail sket..hahaha.. lau ni subjek lam spm, sah2 dpt 9G.. hahaha.. tapi takpe la.. cinta.. hmmm.. ape afiq razak rasa pasal cinta? haa.. tgk la kat bwah ni.. huhuh...




hahaha..poyo tak? kalau poyo, sila lari keliling padang, pastu jerit, afiq poyo!!!! tape2, ak tak marah... tapi ko tanggung la malu sendirik.. hahaha.. ok la.. smpai sini je kot.. malam ni nak kene siap kan at least 5 ilustrasi buku.. hah? nk buat pe? huhuh.. ni kire my part time job la, buat ilustration for children books... hope karya ak n my fren terpilih.. nanti ade masa, ak cite lagi pasal ni k?

tuk en Qar... good luck to you!!! of course qarl nye contest bnyak smbutan!! hehehe.. 

.: DONE:.

6 comments:

  1. bermain dengan anggota badan ye

    haha

    gud luck afiq

    ReplyDelete
  2. yeah afiq dah pndai twitter...zasss sgt kutukan ni ahha soryy ye..Im a D. u know it hahaa

    ReplyDelete
  3. haha..

    gud joB!!

    ceyy.. buat2 tak reti plak cintan cintun nie..

    hahaa

    ReplyDelete
  4. Wah,..followers blog afiq dh 300..tahniah!

    n good luck ya utk contest ini..

    ReplyDelete