Mar 20, 2011

AfiQ RazaK @ Perlis

salam.. haaah! teruja tak tgk tajuk entry?? teruja kan??kan?? kan??? errr.. tak eyh... ye laaa.. ye laa... hahahaha..  kesah nye, aku n class mate ak, syawal, ngan fendi, menumpang kasih kat umah zul selama seminggu.. pagi tadi sampai.. kul 7 pagi.. perghhhh!!! 10 jam dalam bas beb! aku ulangi!! 10 jam!!! da naik kematu bontot aku ni.. hahaha.. tidor berdengkur siap dalam bas! haahaha..

ape aku buat kat perlis?? haaa.. meh nak cite.. hehehehe.. tuk sem ni, aku ade SBE.. SBE stand for School Based Experienced.  Tuk SBE ni, kitaorg kene pegi skolah and observe ape yang ade kat skolah tu.. tgk sistem pengurusan, tengok-tengok skolah. Tu je la la.. bascially SBE ni nak bagi kitaorang pendedahan dengan enviroment sekolah.. wawawawa.. takot ade, tak sabar pon ade nk g skola esok ni..hehehe..

so, tuk seminggu ni, lepak-lepak kat umah zul la.. pergh! first day smpai sini.. benda yg dibuat.. makan..makan..dan makan lagi.. wawaw.. sedap weh!!! patot la zul bahagia bila balik umah! hahaha.. hopefully, my first SBE ni tak de masalah sangat la.. huhuh.. korang doa-doakan ek.. takot kot.. da la hari isnin ade perhimpunan.. so ak akan duduk sebaris ngan guru-guru otai yang ade kat skolah tu.. huwaaaa.. cuak weii!! hahaa,..




kasi da dikiwi! hahaha

pakai baju biru esok. niyahahaha.. kacak tak i nanti agak2??

tu ja la tuk ari ni.. mau tido..esok kene mangon awal! hek3.. wish me luck ye.. ^___6

p/s: Cg.Afiq.. huhuh.. tidakk!!seram lak bile org pngil camtuh.. hahaah

11 comments:

  1. Tie n baju sgt smart!

    nice blue...

    ReplyDelete
  2. danie adie: hahaha.. my fav tie tu.. hehe.. thanks.. =)

    ReplyDelete
  3. IMAHNSAH: aiyooo!! malas nk kasi kilat2.. hehehe..kene kilat lagi ke ni? hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha....patut lah..okey abg @ cikgu fiq...
    selamat ye...gud luck.hehe...
    smat lorh..
    =)

    peace.

    ReplyDelete
  5. aw..hee..maskulin tu..ngee.. nak sain! hee :)

    ReplyDelete
  6. nnt mai lawat uitm perlis sekali.. huhu

    ReplyDelete
  7. Afiq...jeles korang ada SBE... update byk2 lagi....

    ReplyDelete