Mar 25, 2011

"aku REVIEW sambil SEDEKAH !"

salam.. ne..nOooooO..nee.nOoooOooo... ambulans nak lalu ni.. tepi2!! nape tetibe ade ambulans lak? sebab aku sakit jantung! sahabat blogger aku, yang kacak lagi bergaya merangkap artis buat segmen kat blog die.. hahaha.. ape lagi!! aku teros joinn... ngeee!!!










ok.. aku mula kang ngan cite pasal blog die.. nanti ak cite pasal die plak..(bnyak nk kutok ni.. siap sedia kau kyrull! hahah)  kalau aku bukak dashboard ak tuh, kalau tgk yang latest entry tu kan, kalau ade tajuk2 jiwang, tajuk2 tips pasal nk pikat pompuan.. haish.., tade da orang lain... sah2 la blog mamat ni... JIWANG KARAT! hahah..


aku paling suka tag line blog die tu.. hidup itu seni.. sebab, idop mamat ni ak rasa memang berseni.. ye la, g mana-mana, mesti ngan DSLR tuh.. kan?cume skang ni kene slow sket la.. tak ley jn sgt! hahaha.. blog die yg simple tu, tak yah risau la nk tunggu lame2 kalau korang bukak.. click je kat blog die, tunggu sesaat dua, teros bole baca.. senang cite, kalau korang ni jiwa bunga2.. haaa.. singgah la blog die ni.. tp skang ni, die duk rancak kutok2 orang! hahaha.. so.. jaga2 la ye.. hehhe... tak caye??




haa.. ni aku nk cite tuan punye badan...camner aku kena die, classmate aku, Amirah Izati, tunjuk kat aku blog kyerull ni.. miera ckp, dlm masa 3 bulan, die da dpt 300 lbh follower... aku sgt kagum! pastu bile ak tgk je muke die.. trus ak ckp''alaaaa..muke market.. memang laa... org folloe sebab die ensem'' gitu la!! dengki je ak ngan die time tu.. hahaha..lame pastu, aku add la fb n follow blog die..


aku pon tegur la diee... wawawaa.. bukan main peramah! baik jek!! hahaha..  first time jumpa kyerull, masa gathering kat s.alam.. kat situ keperibadian mamat ni lagi terserlah.. hahaha.. baik beb die ni.. ^__^
bile bercakap pasal keyrull,  die seorang yang caring, peramah n paing best, die ni humble.. takde nk blagak2 ni.. hahaha.... masa melawat die ka spital,(kaki patah) huhu.. walaupon tu baru kali kedua aku jumpa dia, tapi ak rasa sgt close to him.. tak tau la die rasa camner kan? hahaha.. tapi bagi aku, aku senang nk berkongsi masalah, senang nk erkongsi kegembiraan ngan dia ni...


rasa2 tu je la kot.. kang puji bnyak2, pitam plak mamat ni.. hahaha,,,


to kyerull: ko sembunh cepat2 beb! da lame tak lepak ngan ko ni!!! wayang ngan kepsi ak blanje nanti bile ko da baik!! hahahaha.. ade masa kite jumpe lagi ye.. =)

ni pic masa kat s.alam.. sah2 la kaw lagi kacak dari ak! ahhaha

ni pic masa kat spital.. sory, pic burok, pkai camera fon sajoor.. huhuh

5 comments:

  1. auw auw auw!! aku terharu niE -__- terima kasih afiq.. panjang betul ceritanya.. suka suka hehehe.. tapi review ikut turn jugak.. tunggu tau tau ^.^ neway thanks sebab join segmen aku yg xseberapa niE :D n thanks untuk gmbr yg ko lukis tue.. simpan baik² punya HAHA.. ^.^

    ReplyDelete
  2. Wah..best2..

    Utk Daniel Adie xde ke?

    ReplyDelete
  3. Wah sampai ziarah hospital kawan blogger..bagus Afiq

    ReplyDelete
  4. wawawa MESRAAAAAAAAAAAAAA

    bila my turn lak??

    =_=

    ReplyDelete
  5. karikatur utk kakak kyerul x de ker? hehehehe...

    ReplyDelete