Mar 2, 2011

cubaan pertama [konsert ketuhanan]

salam. alooop sume! adeh.. disebabkan bz yang memanjang, blog terabai!!!! ampon sayang! hahaha.. eh afiq, ape yg bz sgt tu??? meh nk cerita, 28/02 satu persembahan di adakan sempena sambutan maulidur rasul peringkat institut kitaorang.. hari isnin n selasa meeting, bincang ape nk buat... hari rabu, mula practice... ya allah.. cuba bayang kan, rabu start practise, isnin da nk kena perform.. lebih kurang seminggu je.. nk wat hiasan pentas, nak pracise.. amboiii.. penat2.. tu yang terabai blog tuh...

ape aku buat? alaaa.... segan la nk cakap... tak yah ckap la ye.. maluuuuu.... hahahaha.. oke la, tuk malam tu, ak 'berlakon'. errmm.. bkn berlakon sgt pon, ak just visualkan lagu yg dinyanyikan. kire nye, ade orang nyanyi, pastu ak act out ape yg dinyanyi kan... errmm. paham? tak paham? alaaaa.. lebey kurang mcm pentomen la kot...errmm paham? hehehehe...

ni actually my first time buat ni.. sebelom ni ade la try wat sketsa tu sume, tap watak tu ringan2 je la.. tapi kali ni watak ak bawak sedikit berat.. kene main ngan emosi.. emosi yang melimpah ruah!! penat tuh!!! 

paling best, sume pic2 yang di snap, sume nmpak muke ak yg burok ni.... ermmm, sgt bukor ok!!! umpama gorilla kelaparan!!!! tak caye??? tak caye?? haaaa!! tgk ini gambar!!!!! hahahaha


kau tgk!!! yg baju merah tu~~~~ burook.... hahahaah..

yaw!!! burok kuasa dua disitu!!!!! 

yes!!! ni la gorilla yang dimaksudkan tadi... hahaah

hahaaha.. ape bole buat.. feel punye pasal, tak pikir da pasal rupe ni. hahahaha.. owh.. lupe.. masa ak at ni, ade my fren yg nyanyikan lagu doa-aishah... suara dia sgt sedap.. so bole la feel lebih.. hahaha..

alhamdulillah feed back tuk malam tu, mostly positive.. n ade orang cakap lakonan ak menjadi.. huhuh.. alhamdulillah.... x sia-sia berlatih dr petang smpai lewat malam.. habis je persembahan malam tu, rasa lega yang amat.. sampai mengalir air mata aku ni.. air mata lega... huhuh


ni la sume yang terlibat malam tu.. thanks guys!!! ^__^


8 comments:

  1. OMG!!! how i wish i was there to watch it...


    MST SGT2 BEST!! Like seriously...

    ReplyDelete
  2. F
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    muka sgt menjiwai

    leh la lps ni belakon teater muzikal kat istana budaya

    =_=

    ReplyDelete
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    yummmpppp sentap ekpresi yang penuh menjiwai watak... bagus tu... ade harapan jadi bintang ni

    ReplyDelete
  4. congrats fiq!!
    like this very2 much!

    ReplyDelete
  5. sudah kembali...jom join GA eqbalzack.com

    *GIVEAWAY 3 SPONSOR* http://www.eqbalzack.com/2011/03/giveaway-3-sponsor.html

    ReplyDelete
  6. Wah, da macam2 Afiq buat yer? Menari, berlakon.... menyanyi da ker belum???

    ReplyDelete