Mar 15, 2011

tahniah buat Azizul Hasni Awang dan datuk Datuk Nicol Ann David

salam..hye sume..lame gile tak update.. hehehe..  tadi ntah camner, ak bole tertengok anugerah sukan negara 2010.. ada di tayang secara live kat TV1.. ok, aku bukan la budak sukan.. and aku tak la minat sukan sgt..(sebab tu la gemok! huhu) hehehe.. tapi ak sempak gak la tgk part kemuncak tu majlis pada malam tu.. so dengan bangga, DEAR AFIQ mengucapkan tahniah buat olahragawan dan olahragawati tuk tahun 2010.. hah? nak tau sape? tu la korang! orang suh tengok takmau.. duk layan movie la.. itu.. ini la.. (eleh, padahal, die pon kebetulan tengok.. hehehe).. ok la, meh nak share keputusan die.





OLAHRAGAWAN MALAYSIA 2010



AZIZULHASNI AWANG!!!!
  • prestasi cemerlang beliau dalam arena lumba basikal melayakkan beliau untuk bergelar olahragawan negara 2010.
  • azizulhasni kata, ni kira pengubat buat beliau sebab tak dapat beraksi tuk kejuaraan dunia akhir tahun ni.
  • ni kali kedua beliau menerima anugerah ni.. kali pertama taun lepas.. 
yes!!! bangga aku! orang terengganu ni beb! hahaha.. 

 p/s: tuk azizulhasni: bereh boh deme! ganah molek! hahaha;.. semoga anda terus suksess dalam bidang yang ini, terus mengharumkan nama malaysia!! ^_______^
(bajet die baca je blog ak..hahah)

dan.. untuk

OLAHRAGAWATI MALAYSIA 2010


DATUK NICOL ANN DAVID

ni memang tak di sangkal lagi la kan? my dad cakap, memang tak de orang lain da, memang datuk nicole ann david je la yang dapat.. hehehe..

  • dalam ucapan beliau, beliau ada kata, tiada jalan pintas untuk mencapai apa jua kejayaan
  • nni kali ketujuh beliau menerima anugerah ini.. di ulangi.. kali ketujuh!!!
p/s: buat datuk nicol, you did a very good job!!! bangga ngan datuk! ^__^

*paling bestkan, dua-dua atlit kita ni, da sediakan speach.. hehehe.. memang da bajet menang ke?? hehehe.. pape pon, tahniah lagi skali diucapkan!! kami banggadengan kalian!

5 comments: