Apr 19, 2011

bila english ak da ke laut!

salam.. aiyoo... lame giler tak update ini blog!! busy yang memanjang katanye.. huhuh.. korang sehat kan? kalau sehat baguih2! kalau tak, p la klinik.. hehehe


hari ni aku ade oral test tuk english subject. so macam biasa la, semalam gigih menyiapkan essay n power point presentation. Buat pon cam ala kadar je.. hehehehe.. tap yang paling penting bab oral tu.. nak kene cakap tu 3-5 minit.. huhuh.. mula-mula cam berlagak la afiq razak tu! alah! mcm tak biasa.. konon2 hebat la english! Afiq Razak tu memang! bajet! hahahaha..


pastu tadi masa presentation, aku ni punye la semangat mendengar.. siap baiki2 cara sebutan org lain.. ini salah, ini tak betol.. huhu.. well, otai.. biasa la.. berlagak lagi kat situ.. siap gelak2 kat orang lain bile salah sebot.. pastu, afiq next!! haaa..baru menggelabah kaw!!!! huhuh.. pergi je depan, trus cam keras kaku diri ku! huhuh
bile ak bercakap, cam dem! english ak da terok! 


huwaaaaaaaaaaaaa!!! merapu aku ckp! vocab ke mane grammer ke laout! sebuutan main taram! adeh! abes la aku.. huhu.. english ak da makin karat! huhuh.. exam da nk dekat.. camner ni? adoiyai.. tu la, skang mane a nk tgk2 cite omputeh.. da tak dgr lagu2 omputih.. lam bilek layan lagu anuar zain, lagu saloma.. camner english nak mantap? huhuhuh..

6 comments:

  1. hahaha tu la, otai sangat~
    apa2 pown, all the best of luck okay.

    ReplyDelete
  2. hahahaha......ayokkk tak tawukk~~
    tu la gunenye english education

    ReplyDelete
  3. xpe afiq janji confident

    hehehe

    gud luck afiq

    =_=

    ReplyDelete
  4. 2 la pentingnya english education.. haha.. cepat teka nie ayat sape?? lalala

    ReplyDelete
  5. Hye,



    Please view my blog



    tk.



    http://fafacomoth90.blogspot.com/

    ReplyDelete