Apr 8, 2011

"Saya nak menang Album DIA... Misha".

salam.. hiyah2!!! nak kene cepat! hari ni da ari jumaat!! hayooh! last day tuk contest Qarl.. huhuh.. memang nak join sangat contest ni.. hello! tgk tajuk da la... album Misha Omar kot!! huhuh.. gumbira bila ak tengok qarl wat contest ni.. tap akibat bz yang amat kam maktab ni.. so terpaksa la tangguh.. tup2 da ari jumaat! sib naik aku ingat! so jom kite check it out!!!


perghh!!! makan hati tgk qarl dpt sign misha! huhuh..



ehem2.. tetibe nak berpuisi sket.. bole? haha.. haaa.. dengar2..

tatkala waktu dan hari berlalu,
dapat ku rasa
setiap detik antara waktu
kerna ku percaya
kau ada untukku...

mesti korang pelik kan? nape ak bersajak bagai! hahaha.. afiq meroyan!!! oit2! mulot tu! cili sat gi kang! hahaah.. tgk tak perkataan yang di bold kan tu? tu sebenarnya lagu baru misha tuk album  DIA...Misha ni, berlalu, detik antara wakt dan kerna....haaa.. ape lagi serbu you tube skang kalau nak dengar! hahaaha..


dalam banyak-banyak lagu misha ni, aku paling suka lagu dedebu cinta sebab bila cinta yang dulu mekar and sekarang dah layu, dah hancur.. dah jadi dedebu cinta.. huhuh.. bila dgr lagu ni,  rasa lege la sket bila terkenang kisah2 lama.. huhuh..
kini kau tinggalkan diri ku ini,terbanglah pergilah debu-debunyaaaa...
(lagi satu lagu ni syok karok! haahahah.. )


satu benda yang aku tak ley lupa pasal misha omar ni, masa AJL yang dia bawak lagu bunga-bunga cinta tu.. masa tu jelingan mata die.. wawawaa... sepantas lezer! cair hati ku ini! huhuhuh..


haaa.. before korang berganjak ke blog lain.. hahha.. pe kata korang layan dulu video ni.. mantap tau! ni video yang Qarl rakam.. series best!






mantap kan? QARL! next time kalau g show misha,, nak ikoot!!!! huhuh.. nak tau lagi lanjut, 
g la lawat blog QARL

p/s: hope stil diterima penyertaan ni.. sebab anta last minute.. ak mi, assingment last minit, blog pon las mint.. lepang laju2 afiq tuh! hahaah

11 comments:

  1. oh suka ey misha omar? heeeee:D

    ReplyDelete
  2. suke laku Bunga Bunga Cinta..Muehehehehe.....

    ReplyDelete
  3. Nway gudluck.. T menang alBum Misha aku nak pinjam jugek taw..lalalala

    ReplyDelete
  4. gud luck ea . kalau menang bagi pinjam .

    ReplyDelete
  5. peminat setia misha omar ni. hehe.. gud luck ok!

    ReplyDelete
  6. hohohoho...

    nnt kalau menang nak pinjam burn erk..

    ;p

    ReplyDelete
  7. Misha omar ni hidung terlampau mancung la. Tu yg menyebabkan suara dia sedap kut.

    Good Luck ye bro...
    sorry singgah tanpa beri salam tadi

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete