Apr 28, 2011

SikiT Je LaGiii.... huhuhuh..

     salam guys.... adeh.. blog ni da mcm anak terbuang da aku tgk.. terbior je sorang2.. huhuh.. jeles plak kadang2 bila tgk org lain update blog hari2.. huhuh.. tape la, masih2 ade tanggungjawab kan.. sikit je lagi ni haaa.. esok KOT kat kampus aku.. uhuhuh.. KOT ni hari sukan la senang cite,, huhuh.. well, walaupon ak ni bukan atlet, tapi ak tetap bz mcm atlet gak.. oit! gelak pasai pa? hahaha.. betol la.. taun ni lagi skali aku amek maskot.. huhuh.. taun lepas da pegang maskot ni.. taun ni, gatal2 offer diri buat balik..


     kalau ikotkan hati, taun ni aku taknak da buat maskot.. sebab bnyak keje kot, assingment lagi, class lagi, menari lagi.. penat.. tapi, bila tgkkan group yg diberi tugas wat maskot tuk taun ni cam tak jalan je.. huhuh.. aku terus offer diri nak wat maskot.. adeh.. mcm biasala,, ade je la yg marah.. ko ni itula.. ko ni ini la.. mcm2 la depa kata.. haii.. bior kan je la... melawan pon tak guna gak.. so telan je la bulat2.. ade jugak yg support.. hehehe.. tenks coz support.. ^_^


   paling best, taun lepas n taun ni, aku yg buat maskot, pastu nanti aku sendiri jadi maskot! org utara kata PULUN! hahaha.. nak wat camner.. tu je jln paling senang.. malas la nak ukur-ukur bdn org lain, baik ukur badan sendirik, pastu aku rasa lagi bebas lau nak wat pape kat maskot tu.. ade sesetengah org tak mo pkai itu la, takmo make up la.. so susah la camtu.. huuh.. so, kalau aku sendiri jd maskot, ape yg aku nak, ak sendiri hadap! hahaha.. ^__^


   taun lepas aku buat maskot bumblebee..  taun ni tema die rimau..haaa.. nak tau camner rupa maskot taun ni, kene tungguuuu.. tapi taun ni simple je la..sebab takde masa.. last year seminggu lebih kot buat..kali ni, wat dlm masa 3 hai jek.. huuuuUUuuU..



ni la inche bumble bee taun lepas.. huhuh

gadis2 jelita yek! hahahaha

8 comments:

  1. hak2...ko wokey la ade blog..aku blog pn xtaw ape..starting blok taw la aku..hehe..ko msti tertny2 sape aku kn ? aku bg klu..

    ukk..uk..akk..ak.. :p

    btw..all da besh wif da maskot !! :D

    ReplyDelete
  2. oit2..

    sesuka hati je peluk anak dara org..

    sekali 2 lak tu

    adehhh

    ReplyDelete
  3. a.afiq !!!
    haha
    tulis la teknik2 menari ke ape ke..
    ^__________^
    jenguk belog ain tau

    ReplyDelete
  4. lama tak singgah sini...
    abg eq baru abes final exam..legaa...

    ReplyDelete
  5. salam nak jemput sertai contest saya

    http://www.abgshah.com/2011/05/contest-selamat-hari-guru-cikgu.html

    ReplyDelete
  6. suweeeet nye maskot ni....pas ni jd arimau pon sndiri jd maskot ek..hehehe...

    ReplyDelete
  7. haha...aku dulu pnh jd maskot slurpee...time keje part time 7e time blja dulu..

    ReplyDelete
  8. assalammualaikum...bleyhkah bgtau sy cara2 anda membuat maskot bumblebee tue ?
    inbox sy di skripkehidupanshazlinayazis.blogspot.com

    ReplyDelete