May 3, 2011

Lepas Rindu..

         salam.. cuti hari pekerja walaupon sehari, aku tak di sia-siakan kali ni, sabtu pagi, kul 5 pagi, terus bertolak dari puncak alam balik terengganu!! huwaaaa!!! exited beb! tapi end up, dlm kete, ak ZZZZzzzzzZZzzz sepanjang masa.. hahaha.. ngantok sgt huhuhu..



    
     bile balik umah, jiwa tenang, hati lapang... tade da nk pikir masalah kat maktab ni, tade da nk pikir pasal hati n perasaan ni... tgk muke mak ayah,lupe terus sume tu.. dpt gosip2 ngan my sis! pergh! bnyak dosa aku! haahahha.. mcm2 isu kuar!  terutama bab kutok orang.. huwooo! ape kes? hahahaha..biar la rahsia

..


     alhamdulillah, malam tu family kitaorg buat majlis aqeqah.. syukur majlis berjalan lancar. bile balik, bab makan memang tak ley nak tolak... mak masak sedap-sedap! huwaaa!! tade da diet-diet ni haa....
cuti 3 hari tak cukuup!! nak cuti lagi! tak sabo nk cuti sem ni walaupon skejap je, bnyak program nk buat... hahha.....ala2 master chef kat umah nanti ^___^

2 orang ni la yang wat rumah lagi ceria.. darwisy and wafy

kek yang di sponser my bro, senang, rangkum skali sume... hahha..



p/s: you know i still waiting 4 you rite?

7 comments:

  1. wahhhhhh...
    kek..nak jugak...
    best lah kan abg ada kampung..
    yana rumah nenek sblh2..hehe..
    =)

    ReplyDelete
  2. p/s : yes i know la.. i know what you did last raya.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    Tgh2 BW tadi..nmpk blog nie.Nice blog.tanpa ragu2 & syak wasangka..tros klik follow.Salam perkenalan dari saya.

    Macam tue lah.Time cuti yg ada kene manfaatkan sebaik mungkin.Bila dapat balik kg..tekanan kat tpt keje..sume hilangkan. Seronok rasenye dpt balik kg.

    jemput terjah new entry

    1) (>.<)Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai(>.<)

    ReplyDelete
  4. Hi Afiq! Menjawab pertanyaan anda....untuk blogger lelaki, dalam perancangan...tengok dulu sambutan untuk blogger wanita macam mane ek..;-)
    Thanks

    ReplyDelete