Jun 8, 2011

setelah sekian lama...


salam.. adoilaaa.. gile bersawang blog aku nih.. hehehehe.. mane tak nye.. last entry 25 may 2011.. adeh.. tolak campur, da lebih kurang 2 minggu tak update! hayooh! lame tuuu.. hehehehe.. sah2 tade org datang belog aku nih. hahaha.. nape tak update? errrrrr.. nak kata bz, tak pon.. duk umah, makan tido,Fb.. tu je.. siap bole rasa bosan.. so kalau nak kata alasan tak update sebab bz, tak la kot.. heheheeh.. tp ntah la, lately nafsu nak berbelog tu da kureng.. kenape ek?

kegairahan  nak blogwalking, nak tulis entri sume da makin malap.. hahahaha..  actually tetibe ak rasa diri ni tak berbakat dalam blogging, sebab bile tgk blog2 org lain, susun atur ayat, cara diorg cerita, sume best.. tp bile ak tgk ak nye la. hehehe.. cam kelakar pon ade. huhuhuh..

tapi sayang plak, sebab blogging ni sgt seronok kot.. da lame tak kenal orang2 baru.. even nak pegi gath pon da tak segigih dulu.. kenapa ek? adooi.. tau, kalau ta pegi, memang rugi.. tp malas je kaki nak melangkah g sana.. huhuhuh..





AfiQ RazaK sedang mengumpul semangat tuk kembali aktif berblogging.. hehehehe.. walaupon blog ak ni blog peribadi, cite pasal aku je manjang, hope ade yg sudi singgah.. heheheh..

8 comments:

  1. semangat2..jgn berhenti blogging :)

    ReplyDelete
  2. :) same like me dlU !!! tp blogging nie best taw!!
    http://nasiputehsupayam.blogspot.com/.. rjin2 singgah la k~ (~_^)Y

    ReplyDelete
  3. selamat berblogging kembali afiq :)

    ReplyDelete
  4. samalah kita.tak punya byk mas anak bw dan buat entri baru.busy lah.
    tapi..andai ada masa terluang..saya akan buat entri baru dan bw jugak.

    jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

    ReplyDelete
  5. takpe.,. tiap orang da cara berbeza kann..

    da way u wrote.. perhaps ada je yang suka cara nie..

    yakin2.. hehhehe

    ReplyDelete
  6. der chill der...jz b ur self jeee...nice wat entry2 ko der...lain org lain gaye nye...jz enjoy ur blogging jee..

    ReplyDelete