Nov 2, 2011

jatuh cinta dengan camera lomography..

salam.. hello sume.. hari ni ak sangant rajin tuk blog walking..sebab da lame gile tinggal.. hehehe.. so masa duk syok singgah kat blog-blog yg ak follow.. tetibe jumpa benda yang sgt menarik perhatian ak... huhuh.. hayoh..lagi mau tanya ka apa itu benda? hahahaha... rasa jatuh cinta dengan camera lomography..  cube intai blog diorang ni.. gambar sgt cantik! kagum lak rasanye.. heheeh..   blog Naz Zan and blog itik kejam.. haa..da tgk lom? cantik tak? cantikkan?


disebabkan 2 entri diorang ni, ak da jatuh cinta kat camera lomography.. nak salah kan diorang boleh tak? hahaha.. juz kidding.. dulu pernah la tgk camera ni.. cantik la n tau la ade effect2 yang boleh dihasilkan dgn cemera ni..tp tak tau plak hasil nya secantik tu.. huhuh..


ade 3 sebab kenapa ak jatuh cinta ngan camera ni,




1st
  camera ni sangat comel!!!! comel dari segi fizikal nya..maksud aku design camera ni sangat menarik.. tak caye? betol ni tak caye? tgk gamba2 ni...












haaa.. comel tak? cube la ckp tak comel..  hempok kepala ngan peti ais kang! hahahaha


2nd
      sebab macam lain dari yang lain..kalau skarang..ramai duk gile dslr kan? so bile tgk camera ni, ak tgk cam a bit different.. memang la benda ni da lama.. tp tak ramai kot yang guna camera ni..

3rd
     the most important thing is.. gambar yang dihasilkan sangat cantik.. mcam ade cerita tersendiri yang terkandung dlm gambar tu.. cakap bnyak tak de kemana kan.. korang tengok je gambar2 ni..






haaa..amacam? cantik tak? myb ade kata gambar guna lomography ni tak cantik..takpe la.. tu pendapat masing-masing..tp bagi afiq razak, gambar-gambarnya sgt cantik! hehhe

Afiq Kata: hmm.. ade sape-sape nk hadiahkan fiq camera ni tak hahaahahaha



7 comments:

  1. @imahshah: kalau tak silap harga dia dalam seratus lebih je.. tak mahal sgt.. ^_^

    ReplyDelete
  2. lomo pun ada keunikannya. cool jugak pakai ni, rare sikit. :D

    ReplyDelete
  3. wah...comel ah...hadiah utk sye ah fiq..muehehe!~

    ReplyDelete