Nov 8, 2011

menjadi tetamu pada aidil adha 2011..

      salam.. firstly fiq nak ucap selamat menyambut hari raya aidil adha.. semoga segala pengorbanan kita diberkati yang maha esa.. amacam? seronok makan daging lembu ngan daging? hehehe.. makan tu makan jugak tau.. tapi pengertian korban tu jangan lupe.. hehehe..

kalau tahun lepas, beraya kat KL..sebab tak balik kg.. taun ni nasib ku sama.. tak balik kampung gak.. tapi alhamdulillah.. raya aidil adha kali ni lain sket.. bagi fiq istimewa sket.. one of my fren dengan baik hati nya menjemput fiq beraya ngan family dia kat s,alam.. howaaaa.. sangat heppi.. hehehe..

special thanks to abg sya and family kerana sudi menerima sy beraya, haa.. kalau tak, mau nye menangis lagi masa dengar takbir raya.. jangan tak tau.. taun lepas mengalir air mata bile dengar takbir raya.. malam raya ok lagi.. bile pagi raya.. macam air paip mengalir air mata ak ni. hahahaha... taun ni tak nangis da..sebab tak beraya sesorang.. hehehehe,,sedih tu tetap sedih bile tak dpt beraya ngan family sendiri.. tapi dapat tumpang family orang pon jadi laa.. hehehe

tertarik bile tengok satu keluarga yang sangat heppi.. bukan kemewahan menjadi pengukur..bukan rumah besar menjadi pengikat.. tapi satu ikatan kasih sayang yang jelas dapat dilihat.. terima kasih lagi skali buat aunty vivian n mama abg sya.. maaf kalau ade menyusahkan.. ohh.. aunty vivian mak buyung GRAND ye..walau mengandung, tapi tetap meletop.. hahaha..
( nk ckp depan2 maluuu.. hahaha)




ntah kenapa fiq tak banyak cakap.. mungkin segan kott ngan family abg sya.. hahaha.. pura2 malu ye.. ngaaa... insyaallah, di lain masa, kite jumpa lagi ye.. =)


p/s: tgh siapkan hadiah tuk abg sya sempena konvo beliau... ^_^

1 comment: