Mar 31, 2011

bila masok kelas, blaja benda tak sepatotnye.. dem!

salam.. hallo sume... adoyai.. macam2 projrk datang. sekali gus lak tu.. matii la aku pas ni.. hahaha.. ok2,  korang penah tak bila masuk kuliah, topik yang di bincang kan tu, tak de kaitan langsung ngan subjek? mesti pernah kan?? tapi tak selalu la kan? tapi.. class aku ni perghh!!!!!! tiap2 kali kelas!! hahahaha.. adoiii.. pening plak aku pikir kadang2! hahaahha


bayangkan, sepatutnya belajar pasal falsafah pendidikan negara.. mula2 bincang pasal main subjek la kan.. tapi, tak sampai 5 menet, cerita pasal guard mabok dibuka.. perghh!! rancak!!! abis sal guard mabok, masok lak cite pemandu mabook... ya ampoon... tak abes lagi, cerita plak pasal tempat exciddent..paling best bile kuar ayat.. "banyak roh disana" aku da gelak golek2 da.. hahhaha.. tak caye? tgk pic kat bawah ni haa..



tu yg semalam punye cite.. pagi ni, masa class major. tak pasal-pasal, cerita kawin plak bole kuarrr... adeh! aku selaku jejaka single, rasa tercabar! hahaha..tade nye! aku la paling bising dlm kelas.. haha..mengenakan diorang yang da nak kawin tuh. hahahaa... seronok weii!! hahahaha.. =P


adooii.. bile pikir2, aku ni nak exam esok luse.. kalau main2 camni slalu dalam kela, matiii la aku fail exam! hahahaha... keje lak makin bnyak! program tak enti2! abess la aku!!

p/s; hope dia pilih tempat yang dekat...

Mar 28, 2011

Warisan: Jom Join Makyong

salam.. hallo sume.. hope korang heppi2 la ye.. hehehe... jap2.. nak tanye.. korang penah dengar tak Makyong? errr.. kalau budak kelantan, kaw ckp kaw tak tau makyong, ak tampo laju2 nanti!! hahaahha.. Makyong ni secara ringkas nye Drama tari Mak Yong ini satu bentuk drama-tari Melayu yang menggabungkan unsur-unsur ritual, lakonan dan tarian yang digayakan, muzik vokal dan instrumental, lagu, cerita dan teks percakapan yang formal dan bersahaja. Drama-tari ini dipertontonkan terutamanya di Terengganu , Patani, Kelantan, Kedah, Perlis serta di Kepulauan Riau - Indonesia.


nak tau secara jelas, rajin-rajin la bukak you tube,..aku nak terang kat sini panjang lebar, ak tak la pandai sangat pasal makyong ni.. huhuh.. tapi kat sini, aku nak share something ngan korang.. terutamanya mereka yang duk dekat dekat areak KL ni.. and kepada sesiapa yang meminati seni makyong ni, ade satu berita baik tau.. satu-satunya pak yong kat malaysia ni iaitu Rosnan rahman ade buat class makyong ni... haaaa.. amacam?? menarik tak? menarik bukan? ahahahaha



KELAS MAKYUNG DI BAWAH BIMBINGAN PRIMADONA MAKYUNG, FATIMAH ABDULLAH DAN ROSNAN RAHMAN, KEPADA YANG BERMINAT (DEWASA DAN KANAK-KANAK ) SILA MENDAFTAR DENGAN SEGERA...PENGAMBILAN ADALAH TERHAD...UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI JAY JAZUIL ENTERTAINMENT STUDIO: 0174550686 @ 0192669843

PENDAFTARAN : RM20
DEWASA : RM130 SEBULAN
KANAK-KANAK : RM100 SEBULAN

KELAS PERTAMA BERMULA:-
SABTU,11 AM - 1PM, 5 MAC = KANAK-KANAK.
AHAD, 11 AM - 1 PM, 6 MAC = DEWASA.

KURSUS SELAMA 3 BULAN IAITU SEBANYAK 12 KALI (2 JAM SEMINGGU). PESERTA AKAN MENERIMA SIJIL PENYERTAAN DAN BERPELUANG MENGADAKAN PERSEMBAHAN MAKYUNG BERSAMA ROSNAN RAHMAN IAITU SATU-SATUNYA PAKYUNG LELAKI DI MALAYSIA..


haa..amacam? berminat kah? aku pon join.. ahad aritu my first class.. secara jujurnya, sangat seronok kot masuk class ni.. walaupon makyon ni susah sket.. hehehe...bole tahan la penatnye.. tapi tu la cabarannye! lagi satu, cikgu ynag ngaja makyong ni, jgn risau..sporting abes! seronok gile blaja.. kalau korang berminat, call je no kat atas tu.. tak pon, contact je kau.. hehehe..




ni pic yang di snap masa class..*credit tu abg jay..









Mar 25, 2011

"aku REVIEW sambil SEDEKAH !"

salam.. ne..nOooooO..nee.nOoooOooo... ambulans nak lalu ni.. tepi2!! nape tetibe ade ambulans lak? sebab aku sakit jantung! sahabat blogger aku, yang kacak lagi bergaya merangkap artis buat segmen kat blog die.. hahaha.. ape lagi!! aku teros joinn... ngeee!!!










ok.. aku mula kang ngan cite pasal blog die.. nanti ak cite pasal die plak..(bnyak nk kutok ni.. siap sedia kau kyrull! hahah)  kalau aku bukak dashboard ak tuh, kalau tgk yang latest entry tu kan, kalau ade tajuk2 jiwang, tajuk2 tips pasal nk pikat pompuan.. haish.., tade da orang lain... sah2 la blog mamat ni... JIWANG KARAT! hahah..


aku paling suka tag line blog die tu.. hidup itu seni.. sebab, idop mamat ni ak rasa memang berseni.. ye la, g mana-mana, mesti ngan DSLR tuh.. kan?cume skang ni kene slow sket la.. tak ley jn sgt! hahaha.. blog die yg simple tu, tak yah risau la nk tunggu lame2 kalau korang bukak.. click je kat blog die, tunggu sesaat dua, teros bole baca.. senang cite, kalau korang ni jiwa bunga2.. haaa.. singgah la blog die ni.. tp skang ni, die duk rancak kutok2 orang! hahaha.. so.. jaga2 la ye.. hehhe... tak caye??




haa.. ni aku nk cite tuan punye badan...camner aku kena die, classmate aku, Amirah Izati, tunjuk kat aku blog kyerull ni.. miera ckp, dlm masa 3 bulan, die da dpt 300 lbh follower... aku sgt kagum! pastu bile ak tgk je muke die.. trus ak ckp''alaaaa..muke market.. memang laa... org folloe sebab die ensem'' gitu la!! dengki je ak ngan die time tu.. hahaha..lame pastu, aku add la fb n follow blog die..


aku pon tegur la diee... wawawaa.. bukan main peramah! baik jek!! hahaha..  first time jumpa kyerull, masa gathering kat s.alam.. kat situ keperibadian mamat ni lagi terserlah.. hahaha.. baik beb die ni.. ^__^
bile bercakap pasal keyrull,  die seorang yang caring, peramah n paing best, die ni humble.. takde nk blagak2 ni.. hahaha.... masa melawat die ka spital,(kaki patah) huhu.. walaupon tu baru kali kedua aku jumpa dia, tapi ak rasa sgt close to him.. tak tau la die rasa camner kan? hahaha.. tapi bagi aku, aku senang nk berkongsi masalah, senang nk erkongsi kegembiraan ngan dia ni...


rasa2 tu je la kot.. kang puji bnyak2, pitam plak mamat ni.. hahaha,,,


to kyerull: ko sembunh cepat2 beb! da lame tak lepak ngan ko ni!!! wayang ngan kepsi ak blanje nanti bile ko da baik!! hahahaha.. ade masa kite jumpe lagi ye.. =)

ni pic masa kat s.alam.. sah2 la kaw lagi kacak dari ak! ahhaha

ni pic masa kat spital.. sory, pic burok, pkai camera fon sajoor.. huhuh

Mar 22, 2011

I'm Not a Student, Not Yet a Teacher...

salam.. tu diaaaaa.. tajuk entry nk macam lagu Britney Spears je.. hahaa.. i'm not a girl not yet a woman. hahaah.. hohoh tetibe teringat lagu2 britney! hit me baby one more time!!! yeahh!!! dush2! tak pasal2 aku kene hit nanti.. haahah..ok2.. bebalik pada tajuk enty.. memang la ak skang ni belajar lagi.. hehehe.. so ape maksud not a student not yet a teacher tu? hehehehe..


memandangkan aku tgh buat SBE skang ni.. err.. tak tau ape tu SBE? baca kat sini.. hehe..   bila aku masuk sekolah hari ni, aku masuk bukan sebagai seorang pelajar sekolah dan aku jugak bukan masuksebagai cikgu. soaku masok sebagai ape? penyamun? pencurik? amboiii.. korang.. kasi la pandangan positip sket kat aku! hahaah. ak masok sebagai seorang guru pelatih.. guru to be.. wawawaw.. kecoh kan aku?hahah..


paling best, masa assembly tuh... waaaa!! mengimbau kenangan silam!! ingat lagi tak korang jawab salam yg cikgu2 bagi.. waalakumussalam warah matullahiwabrakatuh....(ngan meleret) hahaha kan? tak percaya, tak sangka aku akan jadi seorang guru nanti.. memang la lambat lagi.. huhuh..tapi, SBE ni da beri sedikit sebnyak pendedahan camner aku akan jadi suatu hari nanti.. heheeh


eyh! biar la masa hadapan tu berlaku ngan sendiri kan? sume da tertulis, ape yang bakal berlaku, apa yang bakal mendatang.. aku kene terima la.. for the time being, enjoy dulu idop sbagai guru pelatih!! hoyehh!! hahaha..

kami guru malaysiaaaaa... dr kiri, fendi, afiq, syawal, zul


masa assembly.. comel tak mereka??




 kiri tu guru besar, kanan tu guru penolong kanan koko.. kau mampu amek gmba guru besaar?? hahaahah


err.. gemokkk!!! hahaah

Mar 20, 2011

AfiQ RazaK @ Perlis

salam.. haaah! teruja tak tgk tajuk entry?? teruja kan??kan?? kan??? errr.. tak eyh... ye laaa.. ye laa... hahahaha..  kesah nye, aku n class mate ak, syawal, ngan fendi, menumpang kasih kat umah zul selama seminggu.. pagi tadi sampai.. kul 7 pagi.. perghhhh!!! 10 jam dalam bas beb! aku ulangi!! 10 jam!!! da naik kematu bontot aku ni.. hahaha.. tidor berdengkur siap dalam bas! haahaha..

ape aku buat kat perlis?? haaa.. meh nak cite.. hehehehe.. tuk sem ni, aku ade SBE.. SBE stand for School Based Experienced.  Tuk SBE ni, kitaorg kene pegi skolah and observe ape yang ade kat skolah tu.. tgk sistem pengurusan, tengok-tengok skolah. Tu je la la.. bascially SBE ni nak bagi kitaorang pendedahan dengan enviroment sekolah.. wawawawa.. takot ade, tak sabar pon ade nk g skola esok ni..hehehe..

so, tuk seminggu ni, lepak-lepak kat umah zul la.. pergh! first day smpai sini.. benda yg dibuat.. makan..makan..dan makan lagi.. wawaw.. sedap weh!!! patot la zul bahagia bila balik umah! hahaha.. hopefully, my first SBE ni tak de masalah sangat la.. huhuh.. korang doa-doakan ek.. takot kot.. da la hari isnin ade perhimpunan.. so ak akan duduk sebaris ngan guru-guru otai yang ade kat skolah tu.. huwaaaa.. cuak weii!! hahaa,..




kasi da dikiwi! hahaha

pakai baju biru esok. niyahahaha.. kacak tak i nanti agak2??

tu ja la tuk ari ni.. mau tido..esok kene mangon awal! hek3.. wish me luck ye.. ^___6

p/s: Cg.Afiq.. huhuh.. tidakk!!seram lak bile org pngil camtuh.. hahaah

Mar 15, 2011

tahniah buat Azizul Hasni Awang dan datuk Datuk Nicol Ann David

salam..hye sume..lame gile tak update.. hehehe..  tadi ntah camner, ak bole tertengok anugerah sukan negara 2010.. ada di tayang secara live kat TV1.. ok, aku bukan la budak sukan.. and aku tak la minat sukan sgt..(sebab tu la gemok! huhu) hehehe.. tapi ak sempak gak la tgk part kemuncak tu majlis pada malam tu.. so dengan bangga, DEAR AFIQ mengucapkan tahniah buat olahragawan dan olahragawati tuk tahun 2010.. hah? nak tau sape? tu la korang! orang suh tengok takmau.. duk layan movie la.. itu.. ini la.. (eleh, padahal, die pon kebetulan tengok.. hehehe).. ok la, meh nak share keputusan die.





OLAHRAGAWAN MALAYSIA 2010



AZIZULHASNI AWANG!!!!
  • prestasi cemerlang beliau dalam arena lumba basikal melayakkan beliau untuk bergelar olahragawan negara 2010.
  • azizulhasni kata, ni kira pengubat buat beliau sebab tak dapat beraksi tuk kejuaraan dunia akhir tahun ni.
  • ni kali kedua beliau menerima anugerah ni.. kali pertama taun lepas.. 
yes!!! bangga aku! orang terengganu ni beb! hahaha.. 

 p/s: tuk azizulhasni: bereh boh deme! ganah molek! hahaha;.. semoga anda terus suksess dalam bidang yang ini, terus mengharumkan nama malaysia!! ^_______^
(bajet die baca je blog ak..hahah)

dan.. untuk

OLAHRAGAWATI MALAYSIA 2010


DATUK NICOL ANN DAVID

ni memang tak di sangkal lagi la kan? my dad cakap, memang tak de orang lain da, memang datuk nicole ann david je la yang dapat.. hehehe..

  • dalam ucapan beliau, beliau ada kata, tiada jalan pintas untuk mencapai apa jua kejayaan
  • nni kali ketujuh beliau menerima anugerah ini.. di ulangi.. kali ketujuh!!!
p/s: buat datuk nicol, you did a very good job!!! bangga ngan datuk! ^__^

*paling bestkan, dua-dua atlit kita ni, da sediakan speach.. hehehe.. memang da bajet menang ke?? hehehe.. pape pon, tahniah lagi skali diucapkan!! kami banggadengan kalian!

Mar 6, 2011

Malam Kreasi Baru [Review]

salam... hye korang.. hari weekend ni korang wat pe je? duk umah je? lah, g la kuar.. jalan2.. haaa.. malam ni, kalau korang tak de benda nak buat, ape kata korang pegi tgk show kreasi baru kat aswara... semalam aku ngan eizhar pegi tgk show ni.. seriously, sgt syok! tarian sgt comel..


ok2, malam kreasi baru.. ape tu? mengikut fahaman aku, kreasi baru ni adalah satu persembahan yang berkonsepkan pembaharuan.. tarian tradisional, pakaian tradisional tapi gerak langkah tarian tu di beri nafas baru.. menarik kan? malam kreasi baru ni menghidangkan 12 jenis tarian kepada penonton... ape jenis-jenis tarian tu? jom kite tengok..

joget Gamelan Ku Sari

tarian ini mengisahkan tentang kehidupan 8 orang penari yg ingin memikat hati seseorang yg ingin mereka miliki walaupun hanya seketika.


Sayangku Nyonya
gerakan yg diinspirasikan dr kehidupan msyarakat Baba dan 
Nyonya. fokusnya pada kecantikan dan kesantunan gadis kaum ini. pencampuran elemen tradisi melayu dan cina mnjadikan msyrakat ini m'punyai keistimewaan budaya sendiri.


Budding Lotus
sebuah tarian cina yang diolah dari pergerakan tarian tradisonal cina yg melambangkan kegembiraan dan keriangan serta memberi semangat kpd kehidupan alam semesta.

Inang Renek
merupakan sebuah tarian kreasi baru yg dicipta oleh Wan Nor Mohammad Wan Alam dgn iringan lagu inang tua. tarian ini mendapat sambutan yg hangat sewaktu dipertandingkan semasa Festival Tari Kebangsaan.

Zaina Alzina

Pasu
dari tarian tradisi kuda pasu yg dimiliki suku kaum bajau di kota belud sabah. ia menggambarkan kuda yg dipacau dan penunggang yg memacu.

Angin peteri

tarian ini diadptasi dr permainan Main Peteri(upacara perubatan di kelantan) tarian ini berasaskan gerak silat,makyung dan pain peteri

Inuman Kasuban A'gle

berasaskan tarian igal-igal. dianspirasi dari bentuk dan gerakan burung helang. tarian ini menguji keseimbangan penari

Jathilan Gemblak

berasaskan gerakan kuda. menjadikan simbol kekuatan pasukan tersebut dalam setiap pergerakan. penari lelaki akan berada dibawah, membuat gerakan kuda,manakala wanita pula akan berada di atas menunggang kuda-kudaan itu.

Tandak Begambeh

tandak adalah sebuah tarian rakyat yg berasal dr sarawak. Tandak bermaksud menari..tandak bergambeh merupakan satu eksplorasi dari budaya msyarakat melayu dan iban Sarawak, iautu kombinasi bermukun(berbalas pantun), bertandak(menari) dan berjampak(mcampakkan sejumlah wang kedalam dulang sebagai pengeras)

Zapin Titar Branak

zapin merupakan tarian raktyat melayu yg beasaskan kesenian Arab-Parsi yg tlh disesuaikan dgn kesenian melayu. Zapin bermaksud gerak kaki drp perkataan al-zabin. gerak tari dldm kreasi baru ini bertumpukan pergerakan kaki.

Joget Cak Kun Cak

tarian kreasi baru karya Razin Ahmad dan diolah semula oleh Suhaib Daud. kreasi baru joget diinspirasikan dari joget lambak melaka. Cak Kun Cak mengangkat tradisi msyarakat majmuk yg terdapat d negeri melaka.

nah! 12 jenis tarian yang sgt istimewa persembahan fakulti tari ASWARA.. tarian-tarian ni sume sangat menarik.. dan comel-comel.. hehehe.. bile abis je persembahan, da jadi kebiasaan, kiatorg turun ke stage, jumpe sifu kitaorang dalam tarian ni..

kak ika, ngan abg naim...

n malam ni jugak dapat kawan baru! hahaha...


syuqry n afiq razak..

so kalau korang macam berminat, cepat2 tau! coz malam ni, ahad, show last diorang!! cepat2!! tiket boleh dapat kat ASWARA(panggung eksperimen) dengan bayaran rm20 untuk dewasa, rm10 untuk pelajar..  show mula kul 8.30pm.. haaa.. ape lagi.. pegi cepat!!!





Mar 4, 2011

inikah dinamakan rezeki?


salam... hye sume.. salam jummat tuk sume..  nk share sket ngan korang ape yang jadi hari ni.. alhamdulillah, hari ni, ak rasa sangat senang.. hati sgt gembira.. ape jadi? nak tau? meh..aku cerita.. heheehhe..  takde, hari ni, pagi2 tadi, bile bagun tidur, hati rasa sgt lapang... pegi mandi, solat sume, rasa mudah je..rasa lancar je.. kul 8 pg, g class.. haaa... kat sini je ade sket rasa berat.. sebab ape? hahaha... itu kemudian kite cite, tapi, takde pape pon..

abes class, ak pegi lantak tido! membongkang sikit punye sedap! hahahaha.. kul 12.30, terjaga.. rasa penat semacam je...  hati ni mula la terdetik.."malas plak ak nk g solat jumaat hari ni''.. mula2 konon2 nk smbung tidor.. tapi, mata langsung tak nak pejam.. then ak gagah kan diri jugak.. bgun, amek wudhuk, pastu tros g masjid..(kantoi x mandi dulu) hahahaha...

alhamdulillah... bila turun je, terserempak ngan budak2 batch ak... diorg ajak naik kete g solat... hayoooh!!!! melompat la nak! budak gemok cam ak ni, malas sket nk jalan.. ngeee... ye...ye... ak tau, kalau jalan kaki g masjid lagi bagos, lagi bnyak pahala...tapi..tapi... orang da ajak.. tak naik kan, ape plak die kata.. hahahaha.. sudah!

abes je solat, balik ipba, kaki teros melangkah kat cafe.. yaa!!! budak gemok skali lagi melakukan aksi dimana beliau makan tuk kali ketiga! tp x makan nasik la.. beli lauk je.. ratah lauk.. alhamdulillah lagi skali, masa nk bayar tu, ade sorang abg senior ni, nk bayar jugak.. kat kaunter.. tetibe die ckp kat abg cafe, kire kan makanan ak skali.. walaweeee!! di mau blanje!!!!! ak ape lagi.. malu tapi mahu!! hahaha.. ye la, ak x la rapat sgt ngan brader tu, tetibe je die blanje.. alhamdulillah.. rezeki...

so, kesimpulannye, ak rasa la kan, ni balasan instant yang allah kasi sebab ak tak ikotkan nafsu da godaan syaiton ni rojim tuh! rasa-rasa je la, yang sebenarnye, ak tak pasti lakan.. ak bukan nak bangga ak g solat jumaat ke ape, ak just nak share, nak bgtau, benda baik kita buat,pasti dibalas baik oleh allah.. cume, bila dibalas tu yang kita tak tau.. mungkin dibalas terus atau di balas kemudian.


yaw!!! dlm kelas org duk blaja, ak snap muke sendiri,,, hahaha..
erkk.. ok faine!! tau pic xdek kaitan ngan entry,, kasi chance la sket kawan-kawan.. hahaha

Mar 3, 2011

malam yang menakutkan..

asssalamualaikum... hoyeh! pepagi da update... dalam class lagi tu.. ngeee.. nmpak sgt ak tak blajo lam kelas... hahahaha.. shhhh... diam2 sudah!  hahahaa...  ok2, back to tajuk entry... semalam, kul 2 pagi baik nye setting nak tidor.. sedap nye tidor, walau dalam hati bergelora, itu cite lain~ ngeee... dlm kul 3 pagi....


grooouummmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(errkkk.... tak tau nak buat bunyi guruh)

ya allah... terkejut aku.. bunyi guruh pagi tadi, kuat yang amat... smpai terjaga dari tidur... angin jgn cakap la.. kuat giler.. sejuk smpai ke tulang!!! lame jugak.. terus rasa tak sedap hati... terus terang, aku jadi rasa takot, ye la, kul 3 pagi, da la sorang2 kat bilek.. gelap gelita... terus teringat umah.teringat mati...
mungkin sebab guruh semalam luar biasa sgt kot...



bile terjaga smalam, hati terus teringat kat seseorang... guruh kat langit, sama cam guruh kat dalam jiwa... kebetulan kot?  guruh kat langit dah berhenti, guruh dalam hati, masih kuat...ak tak tau ape harus ak buat.. marah dengan diri sendiri sebab terlagu tergesa-gesa atau marah pada dia kerana memberi harapan?

Mar 2, 2011

cubaan pertama [konsert ketuhanan]

salam. alooop sume! adeh.. disebabkan bz yang memanjang, blog terabai!!!! ampon sayang! hahaha.. eh afiq, ape yg bz sgt tu??? meh nk cerita, 28/02 satu persembahan di adakan sempena sambutan maulidur rasul peringkat institut kitaorang.. hari isnin n selasa meeting, bincang ape nk buat... hari rabu, mula practice... ya allah.. cuba bayang kan, rabu start practise, isnin da nk kena perform.. lebih kurang seminggu je.. nk wat hiasan pentas, nak pracise.. amboiii.. penat2.. tu yang terabai blog tuh...

ape aku buat? alaaa.... segan la nk cakap... tak yah ckap la ye.. maluuuuu.... hahahaha.. oke la, tuk malam tu, ak 'berlakon'. errmm.. bkn berlakon sgt pon, ak just visualkan lagu yg dinyanyikan. kire nye, ade orang nyanyi, pastu ak act out ape yg dinyanyi kan... errmm. paham? tak paham? alaaaa.. lebey kurang mcm pentomen la kot...errmm paham? hehehehe...

ni actually my first time buat ni.. sebelom ni ade la try wat sketsa tu sume, tap watak tu ringan2 je la.. tapi kali ni watak ak bawak sedikit berat.. kene main ngan emosi.. emosi yang melimpah ruah!! penat tuh!!! 

paling best, sume pic2 yang di snap, sume nmpak muke ak yg burok ni.... ermmm, sgt bukor ok!!! umpama gorilla kelaparan!!!! tak caye??? tak caye?? haaaa!! tgk ini gambar!!!!! hahahaha


kau tgk!!! yg baju merah tu~~~~ burook.... hahahaah..

yaw!!! burok kuasa dua disitu!!!!! 

yes!!! ni la gorilla yang dimaksudkan tadi... hahaah

hahaaha.. ape bole buat.. feel punye pasal, tak pikir da pasal rupe ni. hahahaha.. owh.. lupe.. masa ak at ni, ade my fren yg nyanyikan lagu doa-aishah... suara dia sgt sedap.. so bole la feel lebih.. hahaha..

alhamdulillah feed back tuk malam tu, mostly positive.. n ade orang cakap lakonan ak menjadi.. huhuh.. alhamdulillah.... x sia-sia berlatih dr petang smpai lewat malam.. habis je persembahan malam tu, rasa lega yang amat.. sampai mengalir air mata aku ni.. air mata lega... huhuh


ni la sume yang terlibat malam tu.. thanks guys!!! ^__^