Apr 28, 2011

SikiT Je LaGiii.... huhuhuh..

     salam guys.... adeh.. blog ni da mcm anak terbuang da aku tgk.. terbior je sorang2.. huhuh.. jeles plak kadang2 bila tgk org lain update blog hari2.. huhuh.. tape la, masih2 ade tanggungjawab kan.. sikit je lagi ni haaa.. esok KOT kat kampus aku.. uhuhuh.. KOT ni hari sukan la senang cite,, huhuh.. well, walaupon ak ni bukan atlet, tapi ak tetap bz mcm atlet gak.. oit! gelak pasai pa? hahaha.. betol la.. taun ni lagi skali aku amek maskot.. huhuh.. taun lepas da pegang maskot ni.. taun ni, gatal2 offer diri buat balik..


     kalau ikotkan hati, taun ni aku taknak da buat maskot.. sebab bnyak keje kot, assingment lagi, class lagi, menari lagi.. penat.. tapi, bila tgkkan group yg diberi tugas wat maskot tuk taun ni cam tak jalan je.. huhuh.. aku terus offer diri nak wat maskot.. adeh.. mcm biasala,, ade je la yg marah.. ko ni itula.. ko ni ini la.. mcm2 la depa kata.. haii.. bior kan je la... melawan pon tak guna gak.. so telan je la bulat2.. ade jugak yg support.. hehehe.. tenks coz support.. ^_^


   paling best, taun lepas n taun ni, aku yg buat maskot, pastu nanti aku sendiri jadi maskot! org utara kata PULUN! hahaha.. nak wat camner.. tu je jln paling senang.. malas la nak ukur-ukur bdn org lain, baik ukur badan sendirik, pastu aku rasa lagi bebas lau nak wat pape kat maskot tu.. ade sesetengah org tak mo pkai itu la, takmo make up la.. so susah la camtu.. huuh.. so, kalau aku sendiri jd maskot, ape yg aku nak, ak sendiri hadap! hahaha.. ^__^


   taun lepas aku buat maskot bumblebee..  taun ni tema die rimau..haaa.. nak tau camner rupa maskot taun ni, kene tungguuuu.. tapi taun ni simple je la..sebab takde masa.. last year seminggu lebih kot buat..kali ni, wat dlm masa 3 hai jek.. huuuuUUuuU..



ni la inche bumble bee taun lepas.. huhuh

gadis2 jelita yek! hahahaha

Apr 19, 2011

bila english ak da ke laut!

salam.. aiyoo... lame giler tak update ini blog!! busy yang memanjang katanye.. huhuh.. korang sehat kan? kalau sehat baguih2! kalau tak, p la klinik.. hehehe


hari ni aku ade oral test tuk english subject. so macam biasa la, semalam gigih menyiapkan essay n power point presentation. Buat pon cam ala kadar je.. hehehehe.. tap yang paling penting bab oral tu.. nak kene cakap tu 3-5 minit.. huhuh.. mula-mula cam berlagak la afiq razak tu! alah! mcm tak biasa.. konon2 hebat la english! Afiq Razak tu memang! bajet! hahahaha..


pastu tadi masa presentation, aku ni punye la semangat mendengar.. siap baiki2 cara sebutan org lain.. ini salah, ini tak betol.. huhu.. well, otai.. biasa la.. berlagak lagi kat situ.. siap gelak2 kat orang lain bile salah sebot.. pastu, afiq next!! haaa..baru menggelabah kaw!!!! huhuh.. pergi je depan, trus cam keras kaku diri ku! huhuh
bile ak bercakap, cam dem! english ak da terok! 


huwaaaaaaaaaaaaa!!! merapu aku ckp! vocab ke mane grammer ke laout! sebuutan main taram! adeh! abes la aku.. huhu.. english ak da makin karat! huhuh.. exam da nk dekat.. camner ni? adoiyai.. tu la, skang mane a nk tgk2 cite omputeh.. da tak dgr lagu2 omputih.. lam bilek layan lagu anuar zain, lagu saloma.. camner english nak mantap? huhuhuh..

Apr 8, 2011

"Saya nak menang Album DIA... Misha".

salam.. hiyah2!!! nak kene cepat! hari ni da ari jumaat!! hayooh! last day tuk contest Qarl.. huhuh.. memang nak join sangat contest ni.. hello! tgk tajuk da la... album Misha Omar kot!! huhuh.. gumbira bila ak tengok qarl wat contest ni.. tap akibat bz yang amat kam maktab ni.. so terpaksa la tangguh.. tup2 da ari jumaat! sib naik aku ingat! so jom kite check it out!!!


perghh!!! makan hati tgk qarl dpt sign misha! huhuh..



ehem2.. tetibe nak berpuisi sket.. bole? haha.. haaa.. dengar2..

tatkala waktu dan hari berlalu,
dapat ku rasa
setiap detik antara waktu
kerna ku percaya
kau ada untukku...

mesti korang pelik kan? nape ak bersajak bagai! hahaha.. afiq meroyan!!! oit2! mulot tu! cili sat gi kang! hahaah.. tgk tak perkataan yang di bold kan tu? tu sebenarnya lagu baru misha tuk album  DIA...Misha ni, berlalu, detik antara wakt dan kerna....haaa.. ape lagi serbu you tube skang kalau nak dengar! hahaaha..


dalam banyak-banyak lagu misha ni, aku paling suka lagu dedebu cinta sebab bila cinta yang dulu mekar and sekarang dah layu, dah hancur.. dah jadi dedebu cinta.. huhuh.. bila dgr lagu ni,  rasa lege la sket bila terkenang kisah2 lama.. huhuh..
kini kau tinggalkan diri ku ini,terbanglah pergilah debu-debunyaaaa...
(lagi satu lagu ni syok karok! haahahah.. )


satu benda yang aku tak ley lupa pasal misha omar ni, masa AJL yang dia bawak lagu bunga-bunga cinta tu.. masa tu jelingan mata die.. wawawaa... sepantas lezer! cair hati ku ini! huhuhuh..


haaa.. before korang berganjak ke blog lain.. hahha.. pe kata korang layan dulu video ni.. mantap tau! ni video yang Qarl rakam.. series best!






mantap kan? QARL! next time kalau g show misha,, nak ikoot!!!! huhuh.. nak tau lagi lanjut, 
g la lawat blog QARL

p/s: hope stil diterima penyertaan ni.. sebab anta last minute.. ak mi, assingment last minit, blog pon las mint.. lepang laju2 afiq tuh! hahaah

Apr 2, 2011

DeaR AfiQ bertukar wajah...

Dia boleh bertukar wajah.. boleh berubah suara... wah! opening pkai lagu senario! hahaha.. haa.. kesah nye, nak tanye, n nak mintak pendapat korang, aku da tuka layout.. kalau korang perasan la.. n header pon aku da tuka.. hhehehe.. aku nak tanye.. layout ni oke ke tak? ke nampak suram? header takpe, aku da suka!!! hehehehe.. so korang, sila la komen ye.. hehehe.. tenkiuuuuuUUuuu...


header cun ini telah ditaja oleh en.AZAM SHAH.. ^__^

tenkiu en azam... syok uh header ni... hehh.. takpa2.. nanti ai blnje Uu makan naaa... hahaha.. haa.. jom terjah blog beliaw!!


klik2 kat header kacak die nih!!! hehehe.. ^___^