Jan 9, 2012

2012 please be nice to me..

taun 2012 tak bermula dengan baik tuk ak.. huhuhuh.. bukan tak boleh terima takdir.. tapi musibah yang berlaku agak berat tuk ditelan.. tapi takpe.. biar sejarah menjadi sejarah.. pandang depan, grab sume cas-cas positif yang boleh kite capai.. 

kata orang, kadang-kadang kite kat atas.. kadang-kadang kite kat bawah..

hari ni mungkin kita menangis.. tapi esok, kita mungking bersorak kegembiraan..

ujian yang berlaku, insyaallah akan dijadikan pedoman, mungkin ade salah silap disini..

hope 2012 bawa kebaikan dan kegembiraan buat kite sume! yeaaa!!!







intai-intai: azam 2012 nak aktif balik blogging.. hahaah.. mitak2 azam berjaya.. oh.. n nak kurooos! haahaha

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. aku ase aku terfollow ko...hak3x

    ReplyDelete
  3. Aik ? tercapai kah azam2 itu ? haha :D
    tak aktif punn .

    ReplyDelete
  4. biasa la tu...setiap yang berlaku ade hikmah di sebaliknya...

    ReplyDelete
  5. insyaAllah.. mudah mudahan begitu

    ReplyDelete
  6. Afiq nak kurus?

    nah saya bagu KURUS hehe...

    terimalah dengan senang hati ;)

    ReplyDelete
  7. Let's JOIN here! Only for blogger boy! :)

    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-by-elfarahin.html

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)

    ReplyDelete